« takaisin

Testi sen paljasti – suomalaiset ovat Luotettavaa kansaa!

luotettava kumppani testi sen paljasti, suomalaiset ovat luotettavaa kansaa.jpgTilaajavastuun pettämättömän Luotettava Kumppani -testin tulokset paljastavat, että valtaosa suomalaisista todellakin on rehtejä kumppaneita! Testin teki huimat 2356 vastaaja, joista 72,4 % paljastui testin perusteella Liisa tai Lasse Luotettavaksi, ja löytyipä testistä muutama Superluotettavakin! Helpotukseksemme häntäpäähän testissä jäivät harmaan talouden kannattajat, eli Heikki Harmaatalous kumppaneineen. Epäileväisiä testistä löytyi 13,4 %. Mutkat suoraksi vetäen 82,8 % suomalaisista on luotettavia. Tämä ei tietenkään meitä yllättänyt, onhan suomalaiset tunnetusti luotettavaa kansaa – eikös totta! Jos et ole vielä tehnyt testiä, niin pääset tekemään sen edelleen täältä.

Liisa Luotettavalla on asiat hyvin hallussa

Testimme mukaan keskuudessamme on paljon Liisa Luotettavia, mutta millainen ihminen Luotettava oikein on? Testin tuloksissa Liisan kuvaillaan tekevän asiat aina mahdollisimman oikein ja rehdisti sekä ajattelevan aina myös muiden parasta. Liisalla onkin asiat hyvin hallussa, sillä hän hoitaa tilaajavastuulakiin liittyvät velvoitteensa aina tunnollisesti kuntoon. Liisa onkin kaukana Heikki Harmaataloudesta, jolle säännöt ja lait ovat kuin harmaakaihi: aina tiellä sumentamassa kirkasta tulevaisuutta!

Liisa Luotettava myös viestii innokkaasti rehtiydestään. Hän lisää vihreän Luotettava Kumppani -logon nettisivuilleen, painattaa sen yhtiönsä esitteisiin ja lisää tarjouspapereihinsa. Tämän Liisa tekee mielellään, sillä hän tietää monen asiakkaansa arvostavan Luotettava Kumppani -jäsenyyttä ja tekevän töitä pääasiallisesti Luotettavien Kumppaneiden kanssa. Lisääpä Liisa nettisivuilleen vielä maksuttoman Zeckit-widgetinkin, jonka avulla hän voi kerätä yritykselleen asiakaspalautetta ja osoittaa yrityksen taustatietojen avulla olevansa avoin ja rehti.

Mikä ihmeen Luotettava Kumppani?

Luotettava Kumppani on digitaalinen palvelu, joka helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista ja vapauttaa aikaa paperinpyörittelyltä mielekkäämmille työtehtäville. Palveluun kerätään ja arkistoidaan Luotettaviksi Kumppaneiksi liittyneiden yritysten tilaajavastuutiedot. Tiedot ovat nähtävissä ja ladattavissa sähköisesti Raportti-palvelussamme. Lue aiemmasta kirjoituksestamme miksi Luotettavaksi Kumppaniksi kannattaa liittyä:

10 syytä olla Luotettava Kumppani


Lue lisää aiheesta