« takaisin etusivulle

GPTW 2019 – pääsimme taas juhlimaan työpaikkamme mahtavuutta

08.2.2019

GPTW_gaala_2019Kuten ennen joulua kerroimme, on Tilaajavastuu jälleen sertifioidusti hyvä työpaikka. Tänä vuonna ylsimme Great Place to Work® -listauksessa keskisuurten yritysten (50–499 työntekijää) 17. sijalle! Sijoitus on mahtava, sillä tutkimukseen osallistui yhteensä 150 organisaatiota. Tieto tuoreimmasta sijoituksestamme julkistettiin Suomen parhaat työpaikat 2019 -gaalassa, jonka tunnelmia voit kurkkia Instastamme.

Miksi panostamme yrityskulttuuriimme?

Mieltäni lämmitti taannoin suuresti, kun juuri kolmekymppisiään viettänyt operatiivisesta toiminnastamme vastaava Johannes kiitti täytekakun äärellä koko työyhteisöä. Hän kertoi kiitospuheensa yhteydessä, että me muut olemme hänelle kuin toinen perhe. Totta on, että työpaikalla vietetään iso osa ajasta ja työnantajan olisi hassua olla panostamatta siihen, että tämän ”kakkosperheen” kanssa vietetty aika olisi mahdollisimman hyvää ja mielekästä.

GPTW®-tutkimuksessa listautuminen kertoo kuitenkin paljon enemmän kuin vain yhden ihmisen ajatuksia. Listautuminen tutkimuksessa edustaa koko henkilöstön tunnustusta organisaatiolle ja sen työkulttuurille, kertoen samalla luottamukseen perustuvan yrityskulttuurin saavuttamisesta. Tilaajavastuulle tämä sopii kuin nenä päähän, sillä onhan luottamus on yrityskulttuurimme kulmakivi.

Yrityskulttuurityö jatkuu ahkerasti

Me Tilaajavastuulla jatkamme vankkumatonta työtä paremman yrityskulttuurin puolesta. Olemme osallistuneet GPTW®-listaukseen saadaksemme arvokasta tietoa työyhteisön kehittämisen tueksi, ja sen pohjalta olemmekin onnistuneet kehittämään työpaikkaamme yhä paremmaksi. Hyvä yrityskulttuuri ei tule ikinä annettuna, eikä hyvään tilanteeseen kannata tuudittautua liikaa. Kuten muutama vuosi sitten Laura kirjoitti, on meillä vielä paljon tehtävää.

Yrityskulttuuriimme voit tutustua lisää täällä ja muut GPTW®-aiheiset blogitekstimme löydät täältä. Paljon onnea kaikille muillekin listautuneille ja kiitos mahtavista juhlista!

 

Mikä ihmeen Place to Work®?

Great Place to Work® on kansainvälinen organisaatio ja maailman laajin vuosittainen johtamistutkimus, jonka tarkoituksena olla yritysten apuna organisaatiokulttuurin muutoksessa. Sen tavoitteena on henkilöstön parempien työolojen ja yhteishengen kohottamisen kautta yrityksen arvon, asiakastyytyväisyyden sekä tuottavuuden parantaminen ja missiona paremman yhteiskunnan luominen auttamalla organisaatioita kehittämään parempia työpaikkoja.


Lue lisää aiheesta