« takaisin

7 syytä olla Luotettava Kumppani

7 syytä olla Luotettava Kumppani

Luotettava Kumppanuus kuulostaa hyvältä, sillä se kertoo yrityksesi olevan luottamuksen arvoinen ja hyvä yhteistyökumppani. Mutta mitä hyötyä siitä on yrittäjälle? Tässä seitsemän vinkkiä, miten hyödyt Luotettava Kumppani -jäsenyydestä yritystoiminnassasi:

1. Luotettavuudesta viestiminen. Luotettava Kumppanuus viestii asiakkaillesi, että hoidat yrityksesi paperityöt ja muut työt asianmukaisesti. Asiakkaasi voivat olla varmoja, että huolehdit yhteiskunnallisista vastuistasi, kuten veroista ja eläkemaksuista ja hoidat hommat muutenkin rehdisti.

2. Vähemmän epämukavaa paperinpyörittelyä. Tämähän on aivan selvä: Luotettavana Kumppanina byrokratialta ja erilaisten papereiden täyttämiseltä säästyneen ajan voit käyttää esimerkiksi rentoutumiseen tai muiden töiden tekoon. Anna siis meidän hoitaa tylsimmät työt puolestasi!

3. Saat käyttöösi Luotettava Kumppani -logon. Vihreä tarra liikkeesi ikkunassa tai yrityksesi auton kyljessä kiinnittää ohikulkevien ihmisten huomion. Voit myös lisätä Luotettava Kumppani -logon nettisivuillesi ja kertoa luotettavuuden ilosanomaa somessa. Saat yrityksellesi ylimääräistä huomiota ja ehkäpä uusia asiakkaitakin. Voit pyytää tarrojen postittamista asiakaspalvelustamme! Logon löydät nettisivuiltamme.

4. Sähköiset palvelusetelit. Luotettavana Kumppanina helpotat sähköisten palveluseteleiden käyttöä yrityksessäsi, sillä Luotettava Kumppanuus tekee mahdolliseksi palveluntuottajien kelpoisuuteen liittyvien lakisääteisten tietojen tarkistamisen automaattisesti. Lue lisää täältä.

5. Yhteisöllisyys. Luotettavana Kumppanina pääset osaksi luotettavaa yhteisöä, jossa on sinun lisäksesi yli 72 000 muuta Luotettavaa Kumppania. Tätä yhteisöä ei kannata ohittaa!

6. Kilpailukykysi parantuu. Byrokratialta säästetty aika, luotettavuudesta viestiminen ja asioiden oikein tekeminen parantavat kilpailukykyäsi, sillä asiat ympärilläsi hoituvat läpinäkyvästi ja tehokkaasti. Kelkasta jäävät ne tahot, jotka eivät ole Luotettavia Kumppaneita.

7. Saat lisänäkyvyyttä Zeckit-palvelussa. Asiakas voi rajata Zeckit-palvelussa hakunsa Luotettaviin Kumppaneihin, joten he löytävät helpommin juuri sinun luotettavan yrityksesi luo, olipa kyseessä pintaremontti tai uudet rakennekynnet. Lue Zeckit-palvelusta lisää tästä.

Lue lisää ja liity Luotettavaksi Kumppaniksi


Lue lisää aiheesta