« takaisin

6+1 syytä käyttää Valttikorttia

7-syyta-kayttaa-valttikorttiaTyöturvallisuuslain mukaan rakennustyömailla työskentelevillä pitää olla näkyvillä kuvallinen ja tietyt vaatimukset täyttävä henkilötunniste. Vastuu Groupin Valttikortti on tähän tarkoitukseen oikein oivallinen, mutta olemme kuitenkin varmoja, että Valttikortti taipuu myös paljon muuhun. Tässä sinulle seitsemän tapaa käyttää Valttikorttia:

  1. Käytä Valttikorttia epävirallisena henkilötunnisteena terassille pyrkiessäsi. Jos et halua kantaa passia taskuissasi ison kokonsa vuoksi, eikä sinulla ole muita henkilökortteja, voit aina yrittää sisäänpääsyä kesän kuumimmalle terassille Valttikortin avulla. Valitettavasti terassilla ei ole vielä kulunvalvontaa. Mutta tässäpä hyvä vinkki partnereillemme! Alkometri yhdistettynä kulunvalvontaan saattaisi olla hyvinkin vastuullinen ratkaisu kuuman kesän tuoksennassa!

  2. Keräile ammattipätevyytesi Valttikortille. Taitorekisteri on tärkeä palvelu Valttikorttia käyttäessä, sillä sen avulla pääset todentamaan pätevyytesi näppärästi työmailla. Taitorekisteristä löytyy rakennusalan pätevyyksiä jo yli kolmekymmentä, esimerkiksi tänä vuonna rekisteriin lisätty Työturvallisuuskortti. Anopin kyläillessä haluat tietysti osoittaa hänellekin olevasi kaikin puolin pätevä. Valttikortilla verifioimattomia pätevyyksiä voi kerskuntamielessä olla vaikka: alivaltiosihteeri, maailman paras vävy, yhteiskunnan eliittiä, Roope Ankka… Vain mielikuvitus on rajana! Tässä on kuitenkin hyvä muistaa, että nämä varmistamattomia pätevyyksiä.

  3. ePerehdytys näkyy kortilta. Oletko tehnyt verkossa suoritettavan rakennusalan yhteisen työturvallisuutta parantavan, alan työturvallisuuskäytäntöjä yhtenäistävän ja toimintaa työmailla tehostavan yleisperehdytyksen eli ePerehdytyksen? Valttikortilla ePerehdytyksen suorittaminen on todennettavissa nopealla ranneliikkeellä ja NFC-sirun vilautuksella, Valttikortin kautta tietenkin.

  4. Tee kortin avulla vaikutus muihin ihmisiin. Tavatessasi unelmiesi kumppanin voi Valttikortti olla taas avuksi! Voit esimerkiksi sanoa kortin olevan uusi American Express tai vastaava ja käydä tiskillä ”vilauttamassa” tätä eksklusiivista korttia. Kuka tietää, vaikka tulevaisuudessa Valttikortilla voisi oikeasti hoitaa maksutoimenpiteitä, esimerkiksi työvälineitä vuokratessa tai lounasta maksaessasi. 

  5. Valttikortilla edistät työturvallisuutta työmailla. Työturvallisuuslain mukaan rakennustyömailla työskentelevillä pitää olla kuvallinen henkilötunniste, joka täyttää tietyt vaatimukset. Valttikortti täyttää nämä vaatimukset ja edistää siten työmaiden turvallisuutta, sillä vaatimukset täyttävän tunnisteen avulla voidaan identifioida ja seurata työmaan työntekijöitä. Emmehän halua, että työmailla hiippailee ketä tahansa porukkaa, vaan valttikortitettuja ja tunnistettuja tyyppejä!

  6. Vilauta Valttikorttia työmaalle tullessasi ja lähtiessäsi. Näin työmaalla tiedetään, kuka olet ja missä asioissa. Sitten ihan oikeaan tarkoitukseen! Valttikorttia käytät työmaalle kulkemiseen. Päätoteuttajan on hyvä tietää, että työmaalla on vain sinne kuuluvia ihmisiä. Valttikortti on myös todiste henkilöllisyydestäsi työmailla.

  7. Eikö takataskustasi löydy viivainta? Valttikorttia voi käyttää tarpeen yllättäessä myös viivaimena. Kovin pitkää viivaa sillä ei tosin saa tehtyä, sillä kortti on leveimmillään vain 8,5 senttimetriä.

Lue lisää Valttikortista täältä

PS: Muistathan kohdella Valttikorttiasi hellästi, niin se on kumppaninasi pitkään!


Lue lisää aiheesta