« takaisin

Pekka Vanne Vastuu Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi vauhdittamaan yrityksen kasvuvaihetta

 

Vastuu Group Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Lars Albäck siirtyy sivuun tehtävästään syksyn aikana. Yhtiön hallitus on nimittänyt Pekka Vanteen uudeksi toimitusjohtajaksi vauhdittamaan yrityksen seuraavaa kasvuvaihetta.

Pekka Vanne siirtyy Vastuu Groupille onlinekasvu- ja -alustayhtiö Swappien johtoryhmästä. Hänellä on vankka kokemus sekä näyttöä kansainvälisen asiantuntija- ja projektiliiketoiminnan tulosjohtamisesta, joita hänelle on kertynyt hänen toimiessaan Accenturen strategiakonsultointiyksikön Pohjoismaiden johtajana. Ennen Accenturea Vanne oli pitkään osakkaana Boston Consulting Groupissa (BCG), jossa hän hankki kannuksensa strategiseen liiketoiminnan kehitykseen.

”Minulle on ilo ja kunnia tulla nimitetyksi Vastuu Groupin toimitusjohtajan tehtävään. Odotan innolla, että pääsen yhdessä Vastuu Groupin tiimin kanssa edistämään yhtiön menestystä ja kehittymistä kohti yhä merkittävämpää roolia asiakkaidemme vastuullisuusasioiden kumppanina ja rakennetun ympäristön digitalisoijana. Haluan kiittää yhtiön hallitusta sen minua kohtaan osoittamasta luottamuksesta”, sanoo Pekka Vanne.

Vastuu Groupin hallituksen puheenjohtaja Jukka Ruuska kommentoi muutosta: "Toivotamme Pekan lämpimästi tervetulleeksi Vastuu Groupin tiimiin. Hänellä on erinomainen osaaminen ja tausta, jotka yhdessä kaikkien VG:läisten kanssa vahvistavat Vastuu Groupin menestystä tulevaisuudessa."

Vastuu Group toivottaa Pekka Vanteen lämpimästi tervetulleeksi ja kiittää Lars Albäckiä hänen merkittävästä panoksestaan yrityksen menestykseen.

Pekka_Vanne_VastuuGroup


Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:


Jukka Ruuska
Hallituksen puheenjohtaja
jukka.ruuska@kransen.fi


Netta Paavoseppä
Markkinointijohtaja
netta.paavoseppa@vastuugroup.fi
+358 40 677 1437


Lue lisää aiheesta