« takaisin

Raporttipalveluiden sopimusehdot muuttuvat 15.4.2024

15.3.2024

Vastuu Group on tuomassa asiakkaiden saataville uuden version Luotettava Kumppani -palvelusta. Luotettava Kumppani 2.0 -raporttien jakelemiseksi Vastuu Groupin raporttipalveluissa (Raportti, Raportti PRO ja Valvoja) teemme muutoksia näiden palveluiden erityisehtoihin sekä muutamia muutoksia myös Vastuupalveluiden yleisiin palveluehtoihin.


Keskeiset muutokset raporttipalveluiden erityisehtoihin ovat seuraavat:

  • Raportti-palvelulle on lisätty omat erityisehdot.
  • Luotettava Kumppani -raporttien ja niiden sisältämien tietojen käyttöoikeutta kaikissa raporttipalveluissa on tarkennettu siten, että asiakas saa käyttää raportteja vain asiakkaan (mahdollisten) toimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden tilaajavastuutietojen tarkastamiseen ja tallentamiseen tilaajavastuulain edellyttämällä tavalla sekä näiden taloudellisen tilanteen, sanktiotietojen ja taustan tarkastamiseen asiakkaan toimittaja- ja riskinhallintaa varten.
  • Raporttipalveluissa saa hakea ja asettaa valvontaan ainoastaan niiden yritysten tietoja, joiden osalta asiakkaalla on yllä kuvattu käyttötarkoitus.
  • Lisäksi on tarkennettu, että Luotettava Kumppani -raporttien ja niiden sisältämien tietojen immateriaalioikeudet kuuluvat Vastuu Groupille ja sen lisenssinantajille.
  • Asiakas voi luovuttaa Luotettava Kumppani -raporttien sisältämiä tietoja käyttötarkoituksen edellyttäessä konserniyhtiölleen ja neuvonantajilleen sekä viranomaisille lakisääteisten velvoitteidensa täyttämiseksi. Muilta osin asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille tai jälleenmyydä Luotettava Kumppani -raportteja.


Vastuupalveluiden yleisiin palveluehtoihin on lisäksi tehty joitakin muutoksia uuden Luotettava Kumppani -palveluversion tietosisällön lisenssinantajien edellyttämin tavoin.

Voit tutustua päivitettyihin ehtoihin täällä. Uudet ehdot tulevat voimaan 15.4.2024.

Vastuu Group tiedottaa lisää Luotettava Kumppani -palvelun uudesta versiosta julkaisun yhteydessä. Tällöin julkaistaan myös Luotettava Kumppani -palvelun päivitetyt palveluehdot.