« takaisin

Taitorekisterin ABC

20.4.2017

Taitorekisteri_abc.jpeg

 

Vastuu Groupin Taitorekisteri on palvelu, jonka tarkoituksena on helpottaa yritysten lukuisten eri ammattipätevyyksien hallinnointia ja niistä aiheutuvaa korttirallia. Palvelusta löytyy noin 30 rakennusalan ammattipätevyyden yleisintä pätevyystyyppiä – esimerkiksi SETIn myöntämä sähkötyöturvallisuuspätevyys tai Aluehallintoviraston ylläpitämä tieto asbestipurkutyöpätevyydestä.

Näytä työntekijöidesi pätevyydet Taitorekisterissä

Taitorekisterina avulla hallinnoidaan yrityksen ja sen työntekijöiden pätevyyksiä ja pidetään ne ajan tasalla. Palvelun ideana on koota ammattipätevyydet yhteen paikkaan, jossa niitä on helpompi hallinnoida ja josta ne ovat luettavissa helposti ja keskitetysti.

Pääset käyttämään Taitorekisteriä yritystililtämme. Voit aktivoida palvelun käyttöösi itse. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse kohta Taitorekisteri, valitse yrityksellesi sopiva palvelutaso ja aktivoi palvelu käyttöösi.

Palvelun käyttöönoton jälkeen voit syöttää sinne tietoja pätevyyksistä, joita työntekijöilläsi on. Voit tehdä tämän työntekijä kerrallaan, Excel-tiedoston avulla. Osa pätevyystiedoista, kuten SETIn sähkötyöturvallisuuspätevyys, päivittyy Taitorekisteriin automaattisesti alkuperäisestä rekisteristä ja osan pätevyyksistä verifioimme lähderekisteristä.

Taitorekisteri linkittyy myös muihin palveluihimme, ja se käyttää samoja työntekijätietoja, joita Työntekijähallintaan on syötetty. Työntekijän yksilöintiin eri palveluidemme välillä käytetään henkilön veronumeroa.

Lisää taitoja tulevaisuudessa

Tarkoituksenamme on, että yhä useampi ammattipätevyys olisi tulevaisuudessa luettavissa Taitorekisteristä. Täydennämme palvelusta luettavissa olevia pätevyyksiä ja haluamme ottaa huomioon myös asiakkaidemme tarpeet palvelun suhteen. Mikäli huomaat puutteita Taitorekisterin ammattipätevyyksien valikoimassa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Lisäksi kouluttajat voivat syöttää pätevyyksiä rekisteriin itse heti koulutuksen jälkeen.

Haluatko lisätietoja palvelusta? Tutustu palveluun tästä:

Tutustu Taitorekisteriin tästä!


Lue lisää aiheesta