« takaisin

Buustaa yrityksesi vastuullisuutta allekirjoittamalla sähköisesti

19.11.2019

Vastuu Groupin tavoitteena on aina ollut vastuullisten palveluiden kehittäminen ja tuottaminen. Sähköinen allekirjoituspalvelu SignSpace on Vastuu Groupin ympäristöystävällinen palvelu, jota käyttämällä yrityksesi voi ottaa askeleen kohti vastuullisempaa liiketoimintaa. 

Vastuullisuudesta on tullut menestystekijä yritysten välisessä kilpailussa ja jopa 75 prosenttia suomalaisista haluaa yritysten osallistuvan yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisuun. Yhdessä toimimalla ja vastuullisia vaihtoehtoja kehittämällä voimme luoda paremmat elinolosuhteet toisillemme nyt ja tulevaisuudessa.

Miksi kannattaa vaihtaa sähköiseen allekirjoitukseen?

1. Allekirjoittaminen sähköisesti on ympäristöteko
Sähköinen allekirjoitus on ympäristöystävällinen ratkaisu, sillä se vähentää suoraan muun muassa veden, paperin ja puiden kulutusta sekä vähentää kuljetusliikenteen päästöjä. Ottamalla sähköisen allekirjoituspalvelun käyttöön yrityksesi voi toimia ympäristön hyväksi ja minimoida ympäristövaikutuksia.

2. Allekirjoituksen luotettavuus
Sähköinen allekirjoitus on turvallinen ja luotettava vaihtoehto verrattuna perinteiseen sopimuspaperille tehtyyn allekirjoitukseen. SignSpace-palvelussa henkilöllisyyden varmentaminen tuo sopimuksen tekemiseen erityistä luotettavuutta. Voit olla varma siitä, kuka on allekirjoittanut sopimuksen. Esimerkiksi postitse lähetetty sopimus voi helposti päätyä väärälle henkilölle eikä sähköpostikaan riskitön ole. SignSpace-palvelun ympäristö tarjoaa myös keskustelutyökalun ja mahdollisuuden ohjata allekirjoituspyyntöjä eri henkilöille yli organisaatiorajojen.

3. Voit vaikuttaa positiivisesti myös muihin yrityksiin
Ottamalla SignSpace-palvelun yrityksesi käyttöön voit moninkertaistaa ympäristölle koituvat hyödyt saamalla muutkin yritykset käyttämään sähköistä allekirjoitusta. Lähetettyjen sähköisten allekirjoitusten ympäristövaikutus ulottuu nopeasti isoon määrään yrityksiä eri toimialoilla. Yhdessä pystymme rakentamaan helpompaa ja yksinkertaisempaa arkea sekä parempaa tulevaisuutta.

Kiinnostuitko kokeilemaan? Klikkaa siinä tapauksessa:

Kokeile palvelua 4 viikkoa maksutta

SignSpace on Vastuu Group Oy:n kehittämä ja sen tytäryhtiö Platform of Trust Oy:n tuottama palvelu.


Lue lisää aiheesta