« takaisin

Lakko sotkee kuvioita? Sähköinen allekirjoittaminen ei lakkoile

12.11.2019

SignSpace ei koskaan lakkoile

Postin kuljettamiseen liittyvät lakkotoimet hämmentävät tällä hetkellä laajasti. Lukemattomat yritykset ja yksityishenkilöt painivat samojen postilähetysten toimitusongelmien kanssa. Pahimmillaan tämä voi tarkoittaa yritykselle sitä, että se menettää tärkeän projektin ja samalla myös yrityksen taloudellinen tilanne kokee kolauksen. Onneksi sopimusten allekirjoittamiseen on olemassa luotettava sähköinen vaihtoehto.

Kirje seikkailulle vai perille?

Perinteinen postitoiminta mielletään usein luotettavaksi ja helpoksi tavaksi toimittaa tarvittavia dokumentteja ja sopimuksia, mutta usein se ei kuitenkaan ole paras ratkaisu. Maanantaina alkanut PAUn lakko on siitä oiva esimerkki. Pahimmassa tapauksessa tärkeät dokumentit seikkailevat teillä tietymättömillä matkalla vastaanottajalle, eivätkä asiat etene. Tämä ei ole kenenkään edun mukaista.

Tilanteen ei aina tarvitse olla niinkään radikaali kuin lakko ja silti hommat menevät puihin. Jokaisella meillä on jossain kohtaa elämää ollut sellainen tilanne, että postia kuljettava taho on hukannut kirjeen tai paketin, tai se on päätynyt väärään osoitteeseen. Toimitusongelmien vuoksi paketin kulku Oulusta Helsinkiin voi tuntua ikuisuudelta, jos esimerkiksi yrityksesi tilauksen tekeminen odottaa ja jopa edellyttää asiakkaan allekirjoitetun tilausvahvistuksen saamista.

SignSpace toimii aina näppärästi

Olemme kehittäneet sähköisen allekirjoittamisen ohjelman SignSpacen, joka ratkaisee kaikki nämä ongelmat. SignSpace on varma ja toimiva vaihtoehto, jota käyttämällä vältät turhat pullonkaulat. SignSpace ei koskaan mene lakkoon, eikä se koskaan hukkaa sinun tai yrityksesi tärkeitä dokumentteja. Parasta SignSpacessa on se, että sopimuksen allekirjoittaminen on mahdollista hoitaa alusta loppuun minuuteissa. Näin säästät paljon arvokasta työaikaa muihin työtehtäviin. Myös luonto kiittää, kun ei tuhlata turhaan paperia, ja postin kuljetuksista syntyvät päästöt voidaan ehkäistä.

Pääset tutustumaan SignSpacen helppokäyttöiseen maailmaan ja sen moniin arkea helpottaviin ominaisuuksiin täällä!

SignSpace on Vastuu Group Oy:n kehittämä ja sen tytäryhtiö Platform of Trust Oy:n tuottama palvelu.


Lue lisää aiheesta