« takaisin

6 syytä ottaa käyttöön Luotettava Kumppani 2.0 -palvelu

Luotettava Kumppanuus ei ole pelkkä nimi listalla yrityksesi jäsenyyksistä. Se on merkki, joka kertoo asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi, että olet sitoutunut liiketoimintaasi vastuullisesti ja ammattimaisesti. Se ei vain rakenna luottamusta ympärilläsi oleviin, vaan tarjoaa myös konkreettisia etuja sinulle yrittäjänä.

73357125-950c-4363-9194-85aaa8b7c62c

Tässä kuusi vinkkiä, miten Luotettava Kumppani 2.0 -palvelu vahvistaa yritystoimintaasi ja tuo sinulle merkittäviä hyötyjä.

 

1. Luottamuksen rakentaminen. Luotettava Kumppani -jäsenyys auttaa rakentamaan vahvaa luottamusta asiakkaiden keskuudessa. Kun asiakkaat näkevät, että olet sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja että sinulla on virheetön maksuhistoria ja taloudellinen tila, he luottavat helpommin yritykseesi ja valitsevat sinut muiden vaihtoehtojen sijaan.

 

2. Kilpailuetu tarjouskilpailuissa. Monet julkiset hankinnat ja tarjouskilpailut edellyttävät, että tarjoajilla on hyvä taloudellinen tilanne ja lain velvoitteet ovat hoidettu asianmukaisesti. Luotettava Kumppani -jäsenyys antaa sinulle etulyöntiaseman näissä tilanteissa, mikä voi johtaa useampiin voitettuihin tarjouksiin ja sitä kautta liiketoiminnan kasvuun.

 

3. Asiakaspysyvyys ja asiakastyytyväisyys. Luotettava Kumppani -jäsenyys ei vain houkuttele uusia asiakkaita, vaan se myös auttaa säilyttämään nykyiset asiakkaat. Kun asiakkaat näkevät, että olet sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan ja että he voivat luottaa sinuun, he todennäköisemmin palaavat uudelleen ja suosittelevat sinua myös muille.

 

4. Vähemmän riskiä yhteistyökumppanina. Kun olet Luotettava Kumppani, myös muut yritykset ja yhteistyökumppanit luottavat helpommin sinuun. Kun yrityksestäsi on saatavilla monipuolinen ja ajantasainen tietopaketti, se auttaa yhteistyökumppaneita arvioimaan riskejä ja etenemään päätöksissä nopeammin. Pakotetietojen sisältyminen Luotettava Kumppani 2.0 -palveluun helpottaa tilaajien taustaselvitystyötä merkittävästi, kun tietoa ei tarvitse etsiä ja hakea eri paikoista.

 

5. Paremmat yhteistyömahdollisuudet. Luotettava Kumppani -palvelun kokonaistilan status voi parantaa mahdollisuuksiasi voittaa kilpailutuksia tai saada esimerkiksi rahoitusta, sillä se osoittaa luotettavuuttasi ja kykyäsi hallita yrityksesi taloutta vastuullisesti. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä esimerkiksi investointien tai laajentumisen yhteydessä.

Uusia yhteistyömahdollisuuksia voi syntyä helpommin, sekä mahdollistaa yritystäsi rakentamaan vahvoja ja pitkäaikaisia kumppanuuksia muiden yritysten kanssa.

Kerro tietojesi näkyvyydestä palvelussamme neuvotteluosapuolille ja erotut eduksesi.

 

6. Positiivinen brändikuva ja maine. Luotettava Kumppani -jäsenyys voi vahvistaa yrityksesi brändiä ja mainetta positiivisesti. Kun asiakkaat ja yhteistyökumppanit näkevät, että olet sitoutunut vastuullisuuteen ja luotettavuuteen, he todennäköisemmin pitävät yritystäsi arvostettuna ja houkuttelevana yhteistyökumppanina. Vastuullisuustiedoista kertominen ja erilaisten sertifikaattien ja tunnustusten näyttäminen Luotettava Kumppani 2.0 -palvelussa vahvistaa yrityksesi brändikuvaa.

 


Lue lisää aiheesta