Ilmoita-
palvelu

Ilmoita-palvelussa voit ilmoittaa sekä yrityksesi että työntekijöidesi tiedot. Tietojen syöttämisen jälkeen palvelu tarkistaa automaattisesti, jos työntekijöidesi tiedot on merkitty Verohallinnon ylläpitämään julkiseen veronumerorekisteriin.

VastuuGroup_ALUSTA_transparent

Ilmoita

Ilmoita-palvelun tiedot ovat pohjana monen muun palvelun sujuvaan toimintaan:

  • Voit tilata ilmoittamillesi työntekijöille kuvalliset Valttikortit. Voit olla varma siitä, että nimitiedot ja veronumero ovat kortilla oikein, koska palvelu on tämän puolestasi tarkistanut. Valttikortit täyttävät lain vaatimukset rakennustyömailla käytettävistä henkilötunnisteista.
  • Sopimustesi tilaajat voivat käyttää ilmoittamiasi yritystietoja Verohallinnolle kuukausittain tehtävään urakkaraportointiin. Urakkaraportoinnin onnistumiseksi sinun pitää muistaa myös rekisteröityä työmaalle – sekin onnistuu Ilmoita-palvelussa!
  • Yritystietojen lisäksi työmaiden päätoteuttajat voivat käyttää ilmoittamiasi työntekijätietoja työntekijäraportointiin – työmaalle tekemäsi rekisteröitymisen perusteella. Sinun ei tarvitse toimittaa työntekijöiden henkilötietoja erikseen jokaiselle päätoteuttajalle, vaan he kaikki saavat ne samasta paikasta.
  • Voit lisätä työntekijöillesi pätevyystietoja Taitorekisterissä. Palvelu mahdollistaa pätevyyksien tietojen tarkistamisen sähköisesti.

Yksi ilmoitus, monta eri käyttötarkoitusta!

Huom! ePerehdytys- ja eKosteus-koulutukset tilataan RATEKOn verkkokaupasta

Ilmoita-palvelusta tilausmahdollisuus on poistunut. Siirry Ratekon verkkokauppaan tästä.

Huomioi, että henkilömuutokset Ilmoita-palveluun eivät siirry automaattisesti verkkokaupan tilauksiin. Käy siis käy tekemässä käyttöoikeuden muutokset ePerehdytys- ja eKosteus-tilauksiin myös RATEKOn verkkokaupassa. Lue lisää.

VastuuGroup_tilaaja

Tarvitsetko apua?

Löydät kaikki Ilmoita-palvelun ohjeet ja usein kysytyt kysymykset ohjekeskuksestamme.

Blogi

70 400

luotettavaa kumppania

878 700

Valttikorttia