« takaisin etusivulle

Asiakastiedote: Lakisääteinen työterveyshuolto

18.8.2015

Lakisääteinen työterveyshuolto on vastaisuudessa tilaajan pakollinen selvitettävä tieto

1.9.2015 alkaen toimittajan on annettava selvitys myös lakisääteisen työterveyshuollon järjestämisestä. Lähetämme asiakkaillemme toimintaohjeet sähköpostitse tällä viikolla. Kirjalliseen selvitykseen tulee avata missä työntekijöiden työterveyshuolto on järjestetty.

Työnantaja voi järjestää työterveyspalvelut itse tai ostaa ne yksityiseltä palvelun tuottajalta. Myös kunnan terveyskeskukset voivat toimia työterveysinstanssina.

Pyydämme toimittamaan työterveyshuollon selvityksen 26.8.2015 mennessä

Palvelumme päivittää selvityksen osaksi yrityksenne raporttia, jolloin raporttinne on ajan tasalla. Tietojen ilmoittaminen palveluumme on ilmaista. Mikäli ne puuttuvat 1.9.2015, ovat työterveyshuoltotieto ja päätulkinta tilaajavastuu.fi-yritysraportilla tilassa ODOTETAAN TIETOJA.

Tila ei estä työn tilaamista, mutta tieto tulee selvittää suoraan sopimuskumppanilta ennen sopimuksen solmimista.

Neuvottelemme suurimpien työterveyspalvelujen tuottajien kanssa sähköisten rajapintojen avaamisesta suoraan palveluumme, jotta tietojen päivitys tulevaisuudessa toimisi automaattisesti. Sitä ennen tarvitsemme asiakkailtamme työterveyshuoltotiedon kirjallisesti sekä muistutamme sähköpostitse 6-8 viikon välein tarkastamaan niiden oikeellisuuden ja ilmoittamaan niissä ilmenevät mahdolliset muutokset.

Ilmoita tieto näin ja lue koko tiedote tästä.