« takaisin

Etsinnässä energinen talousassistentti!

15.3.2022

HAKU PÄÄTTYNYT | Taloustiimimme etsii vahvistusta! Etsimme joukkoomme talousassistenttia monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Toimit osana taloustiimiämme ja hoidat pääsääntöisesti myyntireskontraa ja sen asiakaspalvelun tukea, laskutusta, perintää, avustavia kirjanpitotehtäviä ja muita toimistotöitä. Toivommekin sinulla olevan laskentatoimen tai vastaavan aineen koulutus. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Olet luonteeltasi periksiantamaton, positiivinen ja aikaansaava. Tartut reippaalla otteella tehtävään kuin tehtävään, eikä itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa aiheuta sinulle hankaluuksia.

Toivomme hakijalta:

  • taloushallinnon koulutusta ja aiempaa työkokemusta alalta
  • aloitekykyä ja organisointitaitoja
  • rutiinien sietokykyä
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä
  • hyvää suomen ja englannin kielten taitoa.

Taloushallinnon ohjelmiston ProCountorin aiempi käyttö on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä saat Sofie Lindholmilta sofie.lindholm@vastuugroup.fi tai Miika Piipariselta miika.piiparinen@vastuugroup.fi

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus CV:n kera osoitteeseen 25.3.2022 mennessä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

 

Hae työpaikkaa

 

Vastuu Group on innovatiivinen, kansainvälinen ja nopeasti kasvava IT- ja palveluyritys, joka kehittää sähköisiä palveluita kohti alustataloutta kiinteistö- ja rakentamisalan tarpeisiin. 

Meillä työskentelee intohimoisesti työhönsä suhtautuvia ammattilaisia koodareista klarinetinsoittajiin ja insinööreistä vuorikiipeilijöihin. Innostamme luovuuteen ja annamme tilaa uusille ideoille. Arvostamme ihmistä – yhdessä saamme aikaiseksi parempaa. Vastuu Groupilla on jatkuvan oppimisen kulttuuri, mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja tehtäväkiertoon.