« takaisin

ePerehdytys- ja eKosteus-koulutusten tilaus siirtyy RATEKOn verkkokauppaan

09.5.2021

8.6.2021 | Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKOn ja Suomen Rakennusmedian ePerehdytys- ja eKosteus-koulutus tilataan ja hallinnoidaan jatkossa RATEKOn verkkokaupan kautta. Verkkokauppaan pääset RATEKOn kotisivuilta www.rateko.fi tai suoraan RATEKOn verkkokaupasta.  

Vanhat tunnukset muuttuneet  

Vanhat tunnukset koulutuksiin ovat muuttuneet. Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKO ja Suomen Rakennusmedia Oy ovat lähettäneet ePerehdytyksen ja eKosteuden tilanneille ja niiden suorittajille sähköpostin ja tekstiviestin uusista tunnuksista. Viesti on saattanut mennä sähköpostisi roskakoriin. Jos viestiä ei ole tullut, saat uudet tunnukset antamalla tietosi täältä.  

Tilausten hallinnointi jatkossa 

Vastuu Groupin Ilmoita-palvelu ja yritystilit eivät ole enää yhteydessä ePerehdytys- ja eKosteus-koulutusten tilauksiin ja hallinnointiin. Vastuu Groupin palvelussa olleet vanhat tilaustiedot on siirretty verkkokauppaan. Tiedot yhdistyvät pääkäyttäjälle verkkokauppaan rekisteröitymisen yhteydessä.


4.6.2021 | ePerehdytys- ja eKosteus-koulutusten tilaus on siirtynyt RATEKOn verkkokauppaan 2.6.2021.

10.5.2021 | Aiemmasta tiedosta poiketen RATEKOn verkkokauppa ei ole asiakkaiden käytettävissä vielä 12.5. RATEKOAa ja asiakkaitamme auttaaksemme ylläpidämme ePerehdytys- ja eKosteus-koulutusten tilausta ja tunnistautumista 1.6. saakka.


4.5.2021 | 12.5.2021 alkaen ePerehdytys- ja eKosteus-koulutusten tilaukset tehdään suoraan koulutuksen tarjoajan Suomen Rakennusmedia Oy:n verkkokaupasta.

Samassa yhteydessä koulutuspalveluiden laskutus ja asiakaspalvelu siirtyvät kokonaan Suomen Rakennusmedialle. Aiemmin koulutukset on tilattu Vastuu Groupin Ilmoita-palvelun kautta ja Vastuu Group on laskuttanut tilatut koulutukset Suomen Rakennusmedian puolesta.

Uuden verkkokaupan käyttöönotto ei edellytä asiakkaalta toimenpiteitä eikä vaikuta asiakkaan voimassa oleviin ePerehdytys- ja eKosteus-tilauksiin.

Suoritettujen koulutusten tiedot siirretään myös jatkossa Vastuu Groupin Taitorekisteriin silloin, kun koulutettava on antanut tähän suostumuksensa.

Saat tukea sekä käyttöoikeuksien tilaukseen, tunnistautumiseen että koulutusten suoritukseen jatkossa RATEKOlta.

 

Lisätietoja: 

Johannes Albäck
operatiivinen johtaja
johannes.alback@vastuugroup.fi
+358 40 753 6788