« takaisin etusivulle

Saisiko olla vadelmakakkua aamutuimaan?

19.9.2016

vadelmakakku.jpg 

Meillä on asiakas. Hän on tyyppi, jonka hyvinvointia ajattelemme ihan joka päivä, tai vähintään joka arkipäivä. Hän on meille tärkeä. Useimpina päivinä hän saa meiltä sähköpostia, toisinaan soiton. Joka ikinen päivä hän on Luotettava Kumppani, toisinaan hän käyttää Valttikorttia.

Me tiedämme, että hän ei ole kuka tahansa. Hän on vaikkapa Rakennustapsan yrittäjä itse. Eräänä maanantaiaamuna hän sai meiltä vadelmakakun. Toimistolle toimitettuna kera vuolaiden kiitosten. Kiitos kun olet asiakkaamme, kiitos kun saamme tehdä duuneja yhdessä. Se lämmitti rakennustapsalaisten mieltä.

Asiakkaittemme mielestä Tilaajavastuulla on erinomainen asiakaspalvelu. 98 % kyselyyn vuoden 2016 elokuussa vastanneista on sitä mieltä, että palvelumme oli hyvää.

Miten hyvää palvelua tehdään? Pitämällä asiakkaat tyytyväisinä, laittamalla prosessit kuntoon ja vastaamalla ammattitaitoisesti jokaiseen yhteydenottoon. Kyllä ja ei. Se ei nimittäin riitä. Tutkittu on, että 80 % yrityksistä kokee tarjoavansa erinomaista palvelua, mutta vain noin 8 % asiakkaista kokee joskus saaneensa tavanomaista parempaa palvelua.

Palaa ajatuksissasi viime päiviin. Missä olet ollut asiakkaana? Pankissa, marketissa, kahvilassa... Palveltiinko sinua hyvin? Jäikö jotain erityistä mieleen? Jos saamasi palvelu täyttää odotuksesi muttei jää mitenkään mieleen, riittääkö se?

Ilahtuminen, se pieni extra, tapahtuu arkisissa hetkissä. Tavanomaisen ylittävästä kokemuksesta asiakas kertoo eteenpäin, viidakkorumpu laulaa. Asiakas palaa varmasti asioimaan samaan putiikkiin. Mutta mikä parasta, siitä tulee hyvä mieli. Syntyy yhteys, yhdessä ihmisinä tekeminen, aito kohtaaminen.

Vadelmakakku on yksittäisenä tekona vain temppu. Mutta se kertoma viesti on tärkeä. Me haluamme ilahduttaa asiakastamme. Me haluamme olla yhdessä tekemässä parempaa maailmaa, poistamassa byrokratiaa, helpottamassa yrittäjän elämää, tuomassa luottamuksen takaisin bisnekseen.

Oletko sinä saanut tavallista parempaa palvelua tai ilahtunut muuten? Kerro se meille vaikka kommentoimalla alle!


Lue lisää aiheesta