« tillbaka till första sidan

En ny Pålitlig Partner-servicesidan kommer att publiceras den 18–20 mars

Mar 14, 2022 9:00:00 AM

Under förestående veckoslut den 18–20 mars kommer vi att förnya våra tjänster och publicera en ny servicesida för våra Pålitlig Partner-kunder. På grund av uppdateringen är våra tjänster ur bruk från den 18 mars kl. 17.00 till den 20 mars kl. 20.00. 

Via den nya servicesidan kan våra Pålitlig Partner-kunder bland annat se status för sina företags Pålitlig Partner-rapport och administrera företagets kontaktuppgifter. 

För att alla våra Pålitlig Partner-kunder ska få nycklar till sin nya servicesida kommer vi i samband med uppdateringen att skapa ett avgiftsfritt företagskonto för de Pålitlig Partner-kunder som inte ännu har något konto. Dessutom lägger vi till en ny behörighet till Pålitlig Partner-servicesidan för administratörerna av befintliga servicekonton. I samband med detta kommer vi under de närmaste dagarna att skicka ut e-post till dessa användare med inbjudan att bli användare av företagskontot eller information om de utökade behörigheterna.  

Företagskontot är en avgiftsfri portal där du loggar in i våra olika tjänster, bland annat på den nya Pålitlig Partner-servicesidan. 


Läs mer om detta ämne