« takaisin

Zeckit-palvelusta löydät remontillesi tekijän

27.1.2021

Zeckit-palvelusta löydät remontillesi tekijän

Tiedätkö sen tunteen, kun pitäisi etsiä hyvä tekijä remonttiin tai vaikkapa pihan kunnostukseen? Pää lyö tyhjää, kun ei tiedä mistä aloittaa. Tekijöitä kyllä löytyy pilvin pimein, mutta mistä tietää, mikä yritys on se oikea valinta? Sekä tekijää etsiessä että valintaa tehdessä on hyvä suunnata katseet Zeckit-palveluun, josta löytyy kattavasti kaikki Suomen yritykset taustatietoineen ja asiakasarvioineen.

Zeckit auttaa löytämään oikean tekijän

Hyvää tekijää etsiessä kannattaa suunnata Zeckit-palvelun pariin, sillä sieltä löytyvät kaikki Suomen yritykset asiakasarvioineen. Löydät sieltä siis käden käänteessä esimerkiksi juuri remonttiyrityksiä.

Ja koska remontti- ja rakennushommissa on paikkakunnalla suurestikin väliä, saa Zeckit-palvelusta haettua tekijää myös paikkakunnan mukaan. Voit siis hakea esimerkiksi ”remontointi Vantaa” ja saat hakutuloksiin kaikki Vantaan seudulla toimivat remontointiyritykset. Näppärää, eikö!

Hakutuloksia voi myös rajata ja tarkentaa sen mukaan, tarvitsetko yrityksen, jolla on jotakin tiettyjä pätevyyksiä tai sertifikaatteja.

Kun olet käyttänyt luovasti erilaisia hakusanoja ja löytänyt juuri tarpeeseesi sopivat hakutulokset, aloita rohkeasti selailemaan ja vertailemaan löytämiäsi yrityksiä. Jokaisesta Suomen yrityksestä löytyy Zeckit-palvelusta profiili, jossa on olennaisia taustatietoja yrityksestä.

Älä valitse tekijää sokkona – luota asiakasarvioihin

Remontointitöissä ei tekijää kannata valita sokkona. Yrityksen saamat asiakasarviot ja taustatiedot, kuten tulkinta yrityksen tilasta, sen ikä ja liikevaihto, sekä saako yrityksen palveluista kotitalousvähennyksen, on hyvä tarkistaa ennen lopullista valintaa. Näin voit olla varmempi, että saat remonttiisi hyvän tekijän.

Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palvelu on tarkoitettu tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamiseen. Jos siis löydät Zeckit-palvelusta yrityksen, jonka profiilissa näkyy vihreä Luotettava Kumppani -logo, näet, onko kyseinen yritys hoitanut yhteiskunnalliset velvoitteensa maksamalla muun muassa veronsa ja työeläkemaksunsa asiallisesti. Logosta tiedät, että ostat palveluita läpinäkyvästi toimivalta yritykseltä, joka on mukana harmaan talouden torjumisessa.

Kaikki Suomen yritykset asiakasarvioineen

Zeckit-palvelu on erittäin näppärä oikean remonttifirman etsintään, mutta sieltä löytyy yrityksiä myös kaikilta muilta aloilta – aina kukkakaupoista ravintoloihin ja hoiva-alan yrityksiin. Voit siis etsiä palvelusta tarpeesi mukaan minkä tahansa alan yritystä tai palvelua ja antaa hyväksi havaitsemallesi yritykselle positiivisen asiakasarvion hyvin tehdyn työn jälkeen.

Jos olet itse yrittäjä, voit jakaa Zeckit-profiiliasi asiakkaillesi ja pyytää heitä arvioimaan yrityksesi. Muista myös aina ennen yhteistyöhön ryhtymistä tarkistaa myös yhteistyökumppaniesi taustat.

Etsi yritys ilmaisesta Zeckit-palvelusta


Lue lisää aiheesta