« takaisin

Arvioi yritys: saitko huippupalvelua vai kihisitkö kiukusta?

9.8.2018

Asiakasarviot ovat nousseet hyvin merkittävään rooliin palveluntarjoajia vertailtaessa ja päätöksiä tehtäessä. Hotellia ja ravintolaa valitessa tähdet ja arviot vaikuttavat jo todella monen ostopäätökseen.

Zeckit-palvelussa voit antaa ruusuja ja risuja kaikille suomalaisille yrityksille, jotka niitä ansaitsevat. Hyvät arviot ovat yrityksille kullan arvoisia, joten hyvän palautteen antaminen auttaa yritystä entistä parempiin tuloksiin ja asiakaspalveluun. Asiallinen negatiivinen palaute puolestaan auttaa yrityksiä kehittämään palveluaan, mikäli parantamisen varaa löytyy.

Stepit arvioiden antamiseen

  1. Mene osoitteeseen zeckit.com/haku ja hae yritys nimellä tai y-tunnuksella.
  2. Mene yrityksen Zeckit-selvitykselle klikkaamalla yrityksen nimeä hakutuloslistasta.
  3. Klikkaa kohdasta Anna arviointi tai Yritystä ei ole vielä arvioitu, jos olet ensimmäinen arvion antaja.
  4. Kirjaudu Facebook-, Google- tai Zeckit-tunnuksilla. Jos sinulla ei vielä ole Zeckit-tunnuksia, voit tehdä ne  painamalla rekisteröidy-nappia.
  5. Arvioi yritys kaikilla neljällä mittarilla: yleisarvosana, vastine rahalle, laatu ja palvelun sujuvuus.
  6. Tallenna arviointi.
  7. Mene arvioimaan muita yrityksiä painamalla hae muita yrityksiä -linkkiä sivun ylälaidassa.

Arvioi yritys: saitko huippupalvelua vai kihisitkö kiukusta??

Arvioiden antaminen vaatii kirjautumisen, jotta arviot ovat mahdollisimman luotettavia. Jokaiselle yritykselle voi antaa yhden arvion, jota voi muokata tarvittaessa, jos mieli muuttuu. Jos olet kiukustunut syystä ja antanut yritykselle huonon arvion, ja yritys korjaa tilanteen sinua miellyttävällä tavalla, muista muokata arviotasi. Kurkkaa täältä vinkit arvioiden antamiseen. 

Arvioimasi yritys voi olla yhteydessä sinuun, jolloin sinulle tulee viesti rekisteröitymisvaiheessa antamaasi sähköpostiin. Arvioimasi yritys ei kuitenkaan koskaan saa tietoonsa muita henkilötietoja kuin etunimesi, ja yhteydenpito tapahtuu vain Zeckitin sivuston kautta.

Arvioimalla yrityksiä autat muita päätöksenteossa ja yrityksiä kehittämään toimintaansa. Positiivisia arvioita antamalla myös autat hyviä yrityksiä menestymään.

Sitten eikun arvioita antamaan!

Arvioi yritys tästä


Lue lisää aiheesta