« takaisin

Kerää asiakasarvioita yrityksesi kotisivuilla

17.1.2018

Kerää asiakasarvioita yrityksesi kotisivuilla

Asiakaskokemukset ja referenssit ovat nykypäivänä yritysten tärkeimpiä myyntivaltteja, sillä kuluttajat valitsevat mieluiten sellaisia yrityksiä, jotka joku muu on jo testannut ja hyväksi havainnut. Tutkimuksen mukaan yli 90 % kuluttajista kertoo arvioiden vaikuttavan heidän ostopäätöksiinsä. 

Jos sinä haluaisit yrityksesi nousevan esiin asiakasarvioiden avulla, voit kerätä yrityksellesi asiakasarvioita esimerkiksi Zeckit-palvelussa. Pääset alkuun arvioiden keräämisessä esimerkiksi niin, että haet palvelusta yrityksesi profiilisivun ja jaat sen linkkiä asiakkaillesi eri kanavissa.

Tarjoamme yrityksesi käyttöön myös ilmaisen yrityskoosteen, jonka avulla voit kerätä asiakaspalautteita verkkosivujesi kävijöiltä.

Yrityskooste tuo asiakasarviot nettisivuillesi

Zeckit-yrityskooste on kätevä työkalu arvioiden keräämisen, ja tarjoamme sen yrityksesi käyttöön aivan ilmaiseksi. Yrityskooste tuo yrityksesi tiedot ja arviot helposti yrityksesi omille kotisivuille. Yrityksesi perustiedot löytyvät koosteesta, ja asiakkaasi voivat myös arvioida yrityksesi parilla klikkauksella. Koosteessa näkyy myös Luotettava Kumppani -logo, mikäli yrityksesi on Vastuu Groupin palvelun jäsen. Näin saat samalla kerättyä asiakaspalautetta sekä osoitettua, että yrityksesi on avoin ja sen toiminta on läpinäkyvää. Kätevää, eikö?

Yrityskoosteesta asiakas voi myös kätevästi siirtyä suoraan Zeckit-selvitykseen tarkastelemaan yrityksesi taustatietoja tarkemmin sekä yrityksesi esitteelle, mikäli yrityksesi on ostanut Zeckit Active -paketin.

Esimerkki Zeckit-yrityskoosteesta:

Yrityskoosteen lisääminen yrityksen kotisivuille onnistuu ilman ohjelmointitaitoja. Yrityskooste lisätään verkkosivujen ylläpitovälineillä liittämällä sivuille alla oleva HTML-koodi. Lisäämisen yhteydessä muutetaan esimerkkikoodissa vihreällä korostettu "Y-TUNNUS" yrityksen omaksi y-tunnukseksi. Lisääminen tulee tehdä HTML-muokkaustoiminnolla.

<div class="zeckit-widget" data-locale="fi" style="display:flex;align-items:center;"><a href="https://zeckit.com/" target="_blank" rel="noopener noreferrer" style="text-decoration:none;padding-right:15px;">
<img src="https://zeckit.com/selvitys/images/z_musta.png" height="40" /></a><a class="zeckit-statement-link" href="https://zeckit.com/selvitys/FI/Y-TUNNUS?lang=fi" target="_blank" rel="noopener noreferrer" style="padding-left:15px;color:#3d3d3d;border-left:1px solid #000;">Katso yrityksen selvitys Zeckitistä</a></div><script src="https://zeckit.com/wordpress/wp-content/themes/hyva_yritys/library/js/zeckit-widget.js"></script>

Zeckit tarjoaa yrityskoosteen lisäksi myös maksullisia keinoja saada lisää näkyvyyttä Zeckit-palvelussa sekä Zeckitin yhteistyökumppaneiden palveluissa. Jos kiinnostuit, kurkkaa täältä lisätietoja.

Katso videoltamme ohjeet, kuinka lisäät yrityskoosteen kotisivuillesi:


Lue lisää aiheesta