« takaisin

Zeckit-yritysesitteen avulla yrityksesi löydetään

zeckit-kuva-uusi-ilman-tekstejä-4

Yrittäjä, mitenbisnekselläsi pyyhkii? Kaipaisitko lisää potkua myyntiin tai tuntuuko sinusta, että rahakkaat diilit lipsuvat aina jonkun muun taskuun? Mietitkö, miten erottautuisit kilpailijoistasi? Meillä on sinulle hyviä uutisia!

Zeckit on Vastuu Groupin yrityshaku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset, myös sinun yrityksesi. Yrityksestäsi on tehty Zeckitiin valmis yritysprofiili, jossa näytetään yrityksesi taustatiedot, saadut asiakasarviot sekä tulkinta yrityksesi tilasta.

Voit maksutta muun muassa muokata yrityksesi yhteystietoja ja ottaa asiakasarvioiden keräämisen avuksi käyttöön nettisivuille lisättävän yrityskoosteen. Maksullisen Zeckit-yritysesitteen avulla saat lisänäkyvyyttä yrityksellesi, erottaudut kilpailijoistasi ja yrityksesi tulee löydetyksi entistä paremmin.

Laajaa näkyvyyttä yrityshaussa ja yhteistyökumppaneidemme palveluissa

Zeckit-yritysesitteen avulla tuot esille yrityksesi tuotteita tai palveluja näppärässä muodossa. Saat liitettyä esitteeseen myös asiakasreferenssit, jolloin asiakkaidesi kokemusten jakaminen on vaivatonta. Esitteen voi lähettää linkkinä asiakkaalle tai käyttää vaikkapa sähköpostin allekirjoituksessa. 

Esitettä pääsee selaamaan paitsi Zeckit-palvelusta, myös muiden Zeckit-verkoston palvelujen kautta, esimerkiksi 0100100.fi.stä, Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivustolta sekä Suomela.fi:stä, joten olet laajasti potentiaalisten asiakkaidesi löydettävissä.

rakennusala-haku ja kuvat

Enemmän kuin pelkkä yritysesite

Zeckit-yritysesitteen ostamalla saat myös lisätä yrityksellesi omia avainsanoja ja toimipaikkoja Zeckit-hakuun. Näillä varmistat, että yrityksesi varmasti löydetään ja tulee valituksi suuremmalla todennäköisyydellä.

Toimipaikkoja lisäämällä asiakkaasi tietävät, millä alueilla toimit, ja avainsanoilla voit tarkentaa yrityksesi toimialaa. Monet yritykset tarjoavat esimerkiksi sähköyrityksen palveluja, mutta tarjoatko sinä jotakin erikoisosaamista, mitä asiakkaat voisivat tarvita? Esimerkiksi sähköyritys valaistussuunnittelua 3D-mallinnuksena tai älyvalaistusta? Lisäämällä oman yrityksesi palvelutarjontaa tarkentavia hakusanoja erotut muista saman alan yrityksistä ja uudet asiakkaat löytävät sinun yrityksesi paremmin.

Yritysesitteen ostaneita yrityksiä poimitaan yrityshaun tulosten kärkeen silloin, kun haku osuu yrityksen ostamiin hakusanoihin. Maksamalla yritys ei siis pääse automaattisesti aina haun kärkeen, mutta se parantaa mahdollisuuksia tulla löydetyksi silloin, kun asiakas on etsimässä yrityksen toimialaan ja tarjontaan sopivaa palvelua. 

maansiirto jyväskylä v4

Näkyvyyspaketti sisältää:

  • Digitaalisen yritysesitteen, jolla kerrot yrityksestäsi ja jaat referenssit näppärästi.
  • Yrityksesi logon, joka kiinnittää huomiota Zeckit-yrityshaussa.
  • Pääset kertomaan yrityksestäsi enemmän Zeckit-profiilissasi.
  • Parannat yrityksesi löydettävyyttä Zeckit-palvelussa hakusanojen ja toimipaikkojen avulla.

Joko kiinnostuit? Mahtavaa! Alta avautuvalla lomakkeella voit tehdä tilauksen tai pyytää lisätietoja palvelustamme. 

Haluan tilata Zeckit-yritysesitteenLue lisää aiheesta