« takaisin

Zeckit ja Suomela tarjoavat yhteistyössä näkyvyyttä yrityksellesi

Yrittäjällä on joka päivä niin paljon kaikenlaista hommaa pöydällään, että markkinointi saattaa helposti jäädä ajanpuutteen vuoksi muiden tehtävien jalkoihin. Mitä pienempää yritystä pyörität, sitä tärkeämpää onkin keskittyä markkinoinnissa kaikista tehokkaimpiin kanaviin, jotka tuovat tuloksia pienellä ajan- ja rahankäytöllä.

Verkkomarkkinoinnin avulla pienten yritysten on helppo erottautua isojen joukosta, sillä verkossa ratkaisee suurten summien käytön sijaan laadukas sisältö, joka houkuttelee klikkaamaan, lukemaan ja tutustumaan tuotteeseen tai palveluun.

Vastuu Groupin Zeckit-yrityshaku ja Suomela tarjoavat yrityksesi markkinoinnin avuksi yhteistyössä kehittämänsä näkyvyyspaketin. Sen avulla yrityksesi pääsee esille Suomelan artikkeleissa ja yrityshaussa sekä saa yritysesitteen Zeckit-yrityshakuun. Autamme yritystäsi erottumaan siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi liikkuvat!

Hanki näkyvyyttä yrityksellesi Suomelan

Suomela on monipuolinen media

Suomela.fi on pientaloasumiseen, rakentamiseen, remontointiin sekä pihaan ja puutarhaan erikoistunut sivusto. Sivustolla vierailee kuukausittain satoja tuhansia kävijöitä, jotka etsivät tietoa sekä osaavia ja luo­tettavia tekijöitä esimerkiksi kodin remontteihin ja pihatöihin. Sivustoa ja yrityshakua markkinoidaan aktiivisesti Suomelan uutiskirjeissä ja sosiaalisessa mediassa.

Suomelan sivustolla julkaistaan joka päivä artikkeleita, joita luetaan ahkerasti: sivustolla on parhaimmillaan yli 70 000 lukijaa viikossa. Artikkelit käsittelevät laajasti remontointia, rakentamista, asumista sekä pihan ja puutarhan hoitoa. Artikkelien loppuun poimitaan yrityksiä, jotka liittyvät kunkin artikkelin aihealueeseen.

Ostamalla näkyvyyspaketin yrityksesi pääsee näiden nostettavien yritysten joukkoon ja saa näkyvyyttä kiinnostavien ja omaan liiketoimintaan liittyvien artikkelien yhteydessä. Esimerkiksi kodin remontointia käsittelevien artikkelien yhteyteen nostetaan remonttiyrityksiä, ja sivuston käyttäjä pääsee yrityksen nimeä klikkaamalla lukemaan yrityksestä lisää Zeckit-palveluun.

Erotu eduksesi yrityshaussa

Suomelan sivustolta löytyy myös yrityshaku, jonka avulla sivuston käyttäjät voivat etsiä tarpeisiinsa sopivaa remonttiurakoitsijaa, sähkömiestä tai vaikka pihasuunnittelijaa. Näkyvyyspaketin ostaneet yritykset nousevat haussa kärkeen aina kun hakusanat osuvat heidän toimialaansa. Hakutulosten kautta käyttäjä pääsee myös katsomaan yhdellä klikillä ilmaiseksi yrityksesi kaikki taustatiedot Zeckit-palvelusta. 

Suomelan sivustonäkyvyyden lisäksi yhteispaketti sisältää myös Zeckit-yritysesitteen. Lue lisää aiheesta