« takaisin

Näin luet Zeckit-selvitystä

10.10.2016

Zeckit tarjoaa kaikista Suomen yrityksistä tärkeimmät palvelun valintaan vaikuttavat yritystiedot sekä asiakasarviot helposti luettavana ilmaisena selvityksenä.

Zeckit-selvitys on jaettu neljään osaan. Päätulkinta on keskeisin yhteenveto yrityksestä. Päätulkinnan tarkkuus riippuu onko yritys mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -palvelussa. Jos yritys on mukana, niin tulkinnan yhteydessä esitetään Luotettava Kumppani -logo, joka tarkoittaa, että yritys on antanut luvan tarkastaa tilaajavastuulain mukaiset tiedot, mm. vero- ja työeläkemaksutiedot.

Yhteenveto-1024x469.jpg

Mikäli yritys ei ole mukana Luotettava Kumppani -palvelussa, muista tarkastaa aina verovelat YTJ -yrityshausta. Lisäksi kannattaa tarkastaa yrityksen luottotiedot ja protestit, sekä velkomustuomiot esimerkiksi Taloussanomien palvelusta www.taloussanomat.fi.

Yhteenvedosta näet myös yrityksen saamat arviot.

Tietoja-päätöksenteon-tueksi-1024x609.jpg

Tietoja päätöksenteon tueksi osiossa on päätöksentekoon vaikuttavia lisätietoja. Näiden tietojen perusteella voi vertailla ja arvioida eri palveluntarjoajien soveltuvuutta itselle.

Lisätiedot-1024x215.jpgLisätiedot osiosta löytyy linkit yhteistyökumppaneiden palveluihin, joista löydät lisää tietoa kyseisestä yrityksestä.

Yhteystiedot-1024x250.jpgViimeisestä osiosta löydät yrityksen yhteystiedot. Kaikista yrityksistä ei välttämättä löydy yhteystietoja, koska yritykset eivät ole ilmoittaneet niitä esimerkiksi YTJ-tietopalveluun.

Hae yrityksiä


Lue lisää aiheesta