« takaisin

Datan avulla luottamusta – Suomen Tilaajavastuu on nyt Vastuu Group

18.11.2019

Lehdistötiedote 18.11.2019

 

Kiinteistö- ja rakennusalalla tutuksi tullut Suomen Tilaajavastuu uudistaa liiketoimintaansa uuden nimen alla. ”Meidät on tunnettu Suomen Tilaajavastuuna, byrokratian nitistäjänä, harmaan talouden torjujana ja rakennusalan palveluntarjoajana. Unelmamme on olla vieläkin enemmän, joten jatkossa meidät tunnetaan nimellä Vastuu Group”, intoilee Vastuu Groupin toimitusjohtaja Lars Albäck.

 

Vastuu Groupin uusi nimi ja brändi seuraa yrityksen uutta strategiaa sekä identiteettiä rakennetun ympäristön arvonluojana ja luotettavan datan välittäjänä. Jatkossa yrityksen liiketoiminnan keskiössä on entistä vahvemmin luottamus sekä sen ympärille muodostuva luotettavan datan jakamista ja hyödyntämistä helpottava, vahvasti kansainvälistyvä ja yhteistyöhön nojaava liiketoiminta.

Uusi visuaalinen ilme strategiaa tukemassa

”Haluamme murtaa tällä hetkellä vallitsevat esteet uusien toimintamallien syntymisen tieltä ja luoda työkaluja luottamuspohjaiseen yhteistyöhön. Tämä mahdollistaa aidon vastuullisuuden syntymisen, jolloin päästään puheista tekoihin ja vaikuttavuuteen. Meille on yrityksenä äärimmäisen tärkeää, että tarjoamaamme dataan ja palveluihimme voidaan luottaa”, luonnehtii Albäck.

Nimenmuutoksen yhteydessä myös Vastuu Groupin visuaalinen ilme uudistui. Yrityksen uusi nimi viestii yrityksen vastuullisuudesta ja uudesta suunnasta aiempaa nimeä vahvemmin.

”Uudella brändillä haluamme korostaa sitä, miten vastuullisuus ja sen kautta syntyvä luottamus auttavat meitä luomaan uusia yhteistyöpohjaisia malleja. Nimi syntyi yhteistyössä strategisen viestintätoimiston kanssa, mutta sen lopulliseen valintaan on saanut osallistua koko organisaatio. Olen ylpeä siitä, että koko jengimme osallistui yrityksen uuden brändin luontiin.”

Alustapohjaisten palveluiden ytimessä luotettava data

Vastuu Group tuottaa alustapohjaisia palveluita, joiden avulla data saadaan virtaamaan ja luodaan luottamusta toimijoiden väliseen yhteistyöhön. Yritys haluaa poistaa keinotekoiset rajat maiden, toimialojen ja eri tahojen välillä sekä rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa luotettavan datan avulla. Asiat ratkaistaan uuden teknologian avulla, laitamalla kuitenkin ihminen keskiöön. Vastuu Groupin omistajapohja koostuu kiinteistö- ja rakennusalan liitoista ja se on saanut ulkopuolista rahoitusta yli 10 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:

Lars Albäck
Toimitusjohtaja, CEO
Vastuu Group Oy
lars.alback@vastuugroup.fi
+358 40 503 3672