« takaisin

Luotettava Kumppani -kirje ärsyttää!

Luotettava_kumppanikirje_arsyttaa_blogi.jpg

Innoissani lähdin suunnittelemaan uudessa markkinoinninpestissäni syksyn markkinointikampanjaa. Korvat punottaen löysin itseni lukemasta yrityksestämme kirjoitettuja yleisönosastonkirjoituksia: vastaan tuli riistoa, huijausta ja pakottamista. Asiakkailla ei tuntunut olevan mitään hyvää sanottavaa, vaan yritystämme kutsuttiin perusteettomaksi puljuksi, välistävetäjäksi ja valvovaksi isoveljeksi.

Miten ihmeessä Luotettava Kumppani -palvelua tarjoava yritys on joutunut näin väärinymmärretyksi ja asiakkaiden hampaisiin?

Kun pääsin kirjoitukset loppuun, oivalsin, mistä kenkä ainakin osittain puristaa: Luotettava Kumppani -palvelun suosittelukirjeet ärsyttävät!

Miksi tilaajani vaatii minua liittymään Luotettavaksi Kumppaniksi?

Usein taustalla tuntuu olevan väärinkäsitys siitä, että lähetämme asiakkaidemme puolesta logoilla varustettuja kirjeitä, joilla yritämme huijata yrityksiä liittymään Luotettavaksi Kumppaniksi.

Näinhän ei asia tietenkään ole. Ajatellaanpa, että sinun asiakkaallasi tai tilaajallasi on satoja toimittajia, joiden tietoja tilaajan pitää tarkastaa jopa neljä kertaa vuodessa. Tietojen manuaalinen tarkastaminen ja ylläpito aiheuttavat tilaajalle valtavasti työtä ja vaivaa. Siksi moni tilaaja onkin ottanut käyttöönsä Vastuu Groupin Valvoja-palvelun.

Valvoja-palvelun avulla on vaivatonta seurata, että kaikkien toimittajien lainvaatimat tilaajavastuutiedot ovat ajan tasalla. Palvelu edellyttää, että yritys liittyy Luotettavaksi Kumppaniksi, koska Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedot ovat sähköisesti ja automaattisesti luettavissa ja arkistoitavissa.

On ihan totta, että osa Raportti-palvelustamme haettavista tilaajavastuuraporteista on ilmaisia. Tuntuu kuitenkin aika työläältä ylläpitää vaikkapa 200 toimittajan yhdeksää erilaista raporttia ja päivittää ne kolmen kuukauden välein. Sehän on 7200 tiedon ylläpitoa vuodessa!

Tarjoaamme Luotettava Kumppani -palvelun helpottamaan asiakkaidensa hallinnollista taakkaa, ja liikeyrityksen tapaan vastineeksi veloitamme vuosimaksua palvelustamme. Kohtuullista 140 euron vuosimaksua en ehkä kuvailisi riistoksi, vaan elämää helpottavaksi kohtuuhintaiseksi palveluksi.

Olen iloinen voidessani todeta, että Luotettava Kumppani -palvelu palvelee tänään yli 60 000 yritystä. 

Nyt voit lisätä myös Suomen Vahvimmat sertifikaatin suoraan Luotettava Kumppani -raportille. Lue lisää blogipostauksesta:

Suomen Vahvimmat sertifikaatti raportille


Lue lisää aiheesta