Selkeä verkkopalvelu on hyödyllinen sekä tilaajalle että urakoitsijalle

 

Länsimetro on tällä hetkellä Suomen suurin infrahanke. Työmaalla työskentelee parhaillaan yli 700 eri urakoitsijaa. Työmaaturvallisuuden seurannan osalta yhteistyö Vastuu Groupin kanssa säästää huomattavasti aikaa helpottaen tilaajavastuulain mukaista seurantaa.

Länsimetron hankkeessa on parhaillaan menossa vaihe numero kaksi. Sen aikana rakennetaan yhteensä viisi uutta asemaa, Sammalvuoren varikko ja seitsemän kilometriä metrotunnelia.

– Haluamme olla vastuullinen toimija ja varmistaa, että työmaallamme toimivat urakoitsijat täyttävät lainmukaiset velvollisuudet, kertoo Länsimetro-projektin turvallisuuskoordinaattori Tiia Virtanen.

– Vastuullani on työmaaturvallisuuden seuranta ja turvallisuusinformaation välittäminen. Tarvitsemme Vastuu Groupia siihen, että voimme varmistaa, että työmaallamme toimivat yritykset täyttävät nämä lainmukaiset velvollisuudet, Virtanen jatkaa.

"Vastuu Groupin verkkopalvelu on todella selkeä"

Länsimetron työmaalla työskentelee yli 700 eri urakoitsijaa. Ilman Vastuu Groupia olisi turvallisuuteen ja vastuullisuuteen liittyvien dokumenttien hallinta Virtasen mukaan mahdotonta.

– Vastuu Groupilla on Luotettava Kumppani -palvelu, johon yli 97 % urakoitsijoistamme kuuluu. Palvelu on myös urakoitsijoille todella helppo. Heidänkään ei tarvitse pitää asiakirjoja koko ajan siellä mapissa, vaan ne tulevat Vastuu Groupin palveluun ja sieltä näemme saman tien, että kaikki on kunnossa, Virtanen selventää.

– Vastuu Groupin verkkopalvelu on todella selkeä. Se on ihan älyttömän kätevä ja käyttäjäystävällinen. Myös heidän sivuillaan oleva chat-palvelu on äärimmäisen hyvä. Siellä on hyvin asiantuntevaa porukkaa ja se on meillä oikeasti käytössä usein, Virtanen kiittelee.

Aikaa säästyy huomattavasti

Yhteistyö Vastuu Groupin kanssa on ollut kokonaisuutena hyvin toimivaa. Virtanen suositteleekin yhteistyötä Vastuu Groupin kanssa varsinkin sellaisille rakentamisen alalla oleville yrityksille, jotka tekevät tilaajavastuulain mukaista seurantaa.

– Vastuu Groupin avulla syntyvä ajansäästö on kyllä todella iso, Virtanen kiteyttää.

Ota
yhteyttä

Heräsikö ajatuksia tai haluatko jakaa oman yrityksesi asiakastarinan? Ole meihin yhteydessä!

{% endraw %}