« takaisin

Lapio kauniiseen käteen – näin teet lumitöistä hauskempaa!

7.1.2021

Lapio kauniiseen käteen – näin teet lumitöistä hauskempaa!-2

Talven tullen lumityöt ovat taas osa monen arkipäivää. Lumenluonnin ei kuitenkaan tarvitse olla nihkeää pakkopullaa, vaan sen voi ottaa vaikkapa seikkailun tai rentoutumisen kannalta. Keksimmekin sinulle viisi vinkkiä, joiden avulla lumityöt sujuvat aiempaa hauskemmin!

5 vinkkiä hauskempiin lumitöihin:

1. Luo lumesta labyrintti. Monella on tapana tehdä lumityöt jämptisti tiettyä linjaa seuraten ja koko pihan siististi putsaten. Pah sanon minä. Mitäpä jos seuraavalla lumityökerralla tekisitkin lumesta labyrintin, joka johdattaa sinut tieltä ulko-ovelle mitä kummallisinta reittiä. Kotiinpaluu on hauskempaa, kun joutuu etsimään reitin ovelle joka kerta uudelleen.

2. Ota lumityöt kuntoilun kannalta. Lumen luonti menee kuntoilusta. Unohda siis illan spinningtunti tai kahvakuulatreeni ja ota lumenluonti jumpan kannalta. Laita kuulokkeisiin tsemppaavaa musiikkia, tartu lumilapioon ja anna palaa kunnon pumppibiisin tahtiin!

3. Lumenluontimeditaatio, miksipä ei. Ympärilläsi on lunta. Valkoista, kaunista lunta. Kohtaa jokainen hiutale omana yksilönään, jonka siirrät rauhallisesti liikkuen ja hetkessä eläen hiljaisella liikkeellä paikasta toiseen. Anna lumihiutaleiden johdattaa sinut viemään ne juuri oikeaan paikkaan ja ihaile valmista lopputulosta rakkauden silmin.

4. Anna jonkun toisen rehkiä puolestasi. Kyllähän sinä sen tiedät. Oikeastaan lumenluonti ei ole sinun heiniäsi, joten miksipä et tarjoaisi sitä jonkun toisen tehtäväksi? Naapurin auttamishaluinen nuoriso tai sohvalla makaava esiteini sopii aivan hyvin tekemään lumityöt, joten iske kymppi kouraan ja anna muiden hoitaa tuo valkoinen vesisade tieltäsi pois.

5. Mikä ihmeen lumityö? Mitä ihmettä, eihän sitä lunta tarvitse minnekään siirtää. Korkeintaan pieni polku ovelta tielle riittää, ja lopulla lumella voitkin sitten heitellä lähimmäisiäsi tai heittäytyä lumeen tekemään vaikka hurmaavia lumienkeleitä!

Jos kuitenkin haluat ammattilaisen luomaan lumesi puolestasi, niin tekijää voit etsiä Zeckitistä!

Etsi ammattilaisia Zeckit-haun avulla


Lue lisää aiheesta