« takaisin

Kenelle annat avaimet kotiisi?

5.6.2017

Tämä kysymys unohtuu helposti vaikkapa kylpyhuoneremontin tai siivouspalvelun ostamisen yhteydessä. Kaikki joutuvat jossain vaiheessa elämäänsä vaikeiden ostopäätösten eteen. Päätöksissä on usein kysymys rahasta ja luottamuksesta. Mistä sitten tiedän, että teen hyvän päätöksen?


Miten löydän hyvän yrityksen?

Riittääkö sinulle pelkkä kavereiden suosittelu ja halvin hinta? Halvin on aina helppo valita, mutta voitko olla varma, että yritys kykenee hoitamaan sovitut työt, takuut ja vastuut? Entäpä, jos työn kuluessa tapahtuu hengenvaarallinen vahinko? Riittävätkö palveluntarjoajan rahkeet tässäkin tilanteessa?

Yllätykset tulevat odottamatta, mutta osa niistä voidaan välttää tekemällä fiksuja päätöksiä. Etenkin suurissa hankinnoissa voi olla hankala tehdä päätöksiä. Suuria hankintoja ovat esimerkiksi remontit tai luottamusta edellyttävät palvelut, kuten kodin siivous.

Mistä tietää, keneltä kannattaa ostaa? Mistä löydän luotettavan yrityksen? Mistä löydän asiakaskokemuksia ja -arvioita?  Mistä tiedän, saanko kotitalousvähennyksen? Zeckit tarjoaa vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin ja auttaa sinua valitsemaan luotettavan palveluntarjoajan.

Zeckit-palvelun idea syntyi käyttäjiltä tulleesta tarpeesta. Yllättäen useat käyttäjät halusivat hyödyntää yrityskäyttöön tarkoitettua Luotettava Kumppani -raporttia omissa arkipäivän hankinnoissaan. Ihmisten arkiset tarpeet ovat kuitenkin erilaisia kuin yritysten. Tästä tuli keskeinen lähtökohta Zeckit-palvelulle, ja suunnittelimme kuluttajien hankintojen tueksi helppolukuisen yritysselvityksen, josta löytyvät kaikki suomalaiset yritykset.

Zeckit-selvitys löytyy jo muun muassa Suomelan Tekijät-hausta, Eniron 0100100.fi-palveluhakemistosta, Duunitorilta, Munpalvelut.fi:stä, Löydä Sähkömies -pavelusta ja Kosekin yritysrekisteristä. Hakemistot auttavat kartoittamaan vaihtoehtoja, kun etsit sopivaa palveluntarjoajaa – olipa sitten kyseessä remontti, siivous, kampaaja tai jokin muu palvelu! Lisäksi voit aina tarkastaa yrityksen asiaskastiedot ja -arviot myös suoraan meidän sivuiltamme.

Lue lisää Zeckitistä täältä.

Tarkasta yrityksen taustat


Lue lisää aiheesta