« takaisin

Jaa kokemuksesi vanhusten hoivapalveluista!

Vanhustenhoito on viime aikoina ollut paljon tapetilla, eikä niin positiivisessa mielessä. Moni varmasti miettii, että mihin oman omaisensa oikein uskaltaa laittaa hoitoon, kun hoitajien vähyys ja kehnot olot hoitokodeissa tuntuvat olevan vanhusten arkipäivää ympäri maata. Hyviäkin paikkoja ikäihmisille toki löytyy edelleen, kunhan ne vain onnistuu jotenkin löytämään. 

jaa kokemuksesi vanhustenhoidosta

Olipa läheisesi hoivakodissa tai vanhusten kotihoidon piirissä, niin nyt olisi korkea aika laittaa asiakasarviot hoivayrityksistä muiden nähtäville. Näin hyvin asiansa hoitavat vanhusten hoidon yritykset saavat kiitosta ja huonommin suoriutuvat kipeästi tarvitsemaansa palautetta, jotta he tietävät kehittää toimintaansa.

Jaetut kokemukset auttavat hoitokotia etsiviä ihmisiä löytämään itselleen tai rakkaalle läheiselleen hyvän loppuelämän kodin.

Zeckit-yritystietopalvelu on näppärä väline oman tai lähiomaisen kokemuksen jakamiseen. Sinun tarvitsee vain hakea yritys alta, klikata yrityksen profiilisivulle, kirjautua ja antaa arviosi yrityksen tarjoamista palveluista.

 

 

 

Täältä voit lukea vinkkejä arvioiden antamiseen

 

 

Lue lisää aiheesta