« takaisin

Fiksu työnhakija tsekkaa yrityksen taustat

Selaillessasi työpaikkoja Duunitorilta törmäät Zeckit-logoon ja yritysten Zeckit-selvityksiin. Miksi tämä palvelu on linkitetty Duunitoriin? Mitä hyötyä tästä on työnhakijalle? Tässäpä käytännön esimerkki:
Sami on vastavalmistunut tradenomi. Hän on hakemassa töitä ja löytää Duunitorin sivuilta useita mielenkiintoisia työpaikkoja. Yksi kuulostaa erityisen hyvältä, mutta yritys ei ole hänelle aiemmin tuttu.

Sami päättää selvittää yrityksen taustoja hieman, sillä hän ei halua kokea samoja ongelmia kuin viime kesänä. Sami oli ollut töissä marjatilalla. Työ oli raskasta, mutta työkaverit olivat mukavia. Pomoa ei paikalla näkynyt juurikaan. Kun palkkapäivä koitti, tilille ei tullutkaan rahaa. Sami kyseli palkkansa perään ja sai kummallisia selityksiä miksi palkkiota ei ollut tullut.

Viikkoja kului ja lopulta yritys maksoi puolet sovitusta summasta, vaikka Sami oli tehnyt töitä täydet tunnit. Sami lopetti työt ja sai myöhemmin selville, että yritys oli konkurssin partaalla.

 

Duunitori-isompi-logo-300x74.jpg

 

Duunitori-sivustolla työpaikkailmoitusta selvitellessään Sami huomaa ilmoituksen loppupuolella Zeckit-käyntikortin, jossa kerrotaan, että yrityksen toiminta on läpinäkyvää ja yritys on Luotettava Kumppani. Selvitykseen klikkaamalla Samille selviää, että yritys on huolehtinut vero- ja työeläkevelvoitteensa kunniakkaasti ja yrityksen toiminta on vakaalla pohjalla yrityksen ikä ja liikevaihto huomioiden. Yritys on antanut luvan tarkastaa nämä tiedot olemalla mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -palvelussa.

Sami saa varmistuksen, että työpaikka huolehtii vastuistaan ja siten varmasti myös työntekijöistään. Hän viimeistelee CV:n ja hakemuksen ja lähettää ne yritykselle toiveissaan oikea unelmapesti.

Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia. Duunitorilla tehdään yli 500 000 työnhakukäyntiä viikossa. Zeckit-selvityksen löydät työpaikkailmoituksien alaosasta.

Etsi yritys ilmaisesta Zeckit-palvelusta


Lue lisää aiheesta