« takaisin

10+1 syytä käyttää Zeckit-palvelua

16.5.2018

Oletko koskaan miettinyt, mistä löytäisit hyvän palveluntarjoajan, vaikka remppamiehen, siivoojan tai kampaajan? Luulen että kaikki ovat. Kavereilta kysymällä ja Googlen avulla voi löytää yrityksiä ja saada suosituksia. Mutta mistä tietää, että kyseessä on oikeasti yritys, jolla on puhtaat jauhot pussissaan? Zeckit-palvelu on suunniteltu auttamaan sinua näissä tilanteissa.

Mutta miten Zeckit toimii ja mitä kaikkea muuta sen avulla voikaan tehdä? Kokosimme sinulle listan, jonka avulla otat kaiken hyödyn irti palvelusta.

10+1 syytä käyttää Zeckit-palvelua

1. Selvität yrityksen taustat helposti

Zeckit-palvelu tarjoaa kaikkien Suomen yritysten taustatiedot ja asiakasarviot. Zeckit tarkastaa kaikki tärkeimmät palvelun valintaan ja päätöksentekoon vaikuttavat yritystiedot, kuten työnantaja-, ALV- ja ennakkoperintärekisterin, ammattipätevyydet, häiriömerkinnät, mahdollisuuden kotitalousvähennykseen sekä yrityksen iän ja liikevaihdon. Lue lisää Zeckit-palvelusta täältä.

2. ..ja vieläpä ilmaiseksi!

Zeckit-palvelun käyttö ei maksa mitään sieltä tietoa etsiville kuluttajille tai yrityksille. Myös kaikki Suomen yritykset löytyvät Zeckitistä ilman, että yrittäjien tarvitsee maksaa palveluun kuulumisesta.

3. Näet toimiiko yritys vastuullisesti: maksaako se veronsa ja työnantajamaksunsa?

Epäilyttääkö naapurissasi toimivan yrityksen toiminta? Ei hätää – Zeckit-palvelun avulla voit katsoa, minkä verran yrityksellä on rekistereihin ilmoitettuja työntekijöitä ja maksaako se lakisääteiset velvoitteensa, kuten verot ja työeläkemaksut ajallaan.

4. Näet mitä mieltä muut ovat yrityksestä

Tähdet kertovat – myös Zeckitissä. Nimittäin muiden asiakkaiden antamista arvioista. On tärkeää, että yrityksen toiminta on vakaalla pohjalla, mutta toki meitä kiinnostaa aina myös muiden asiakkaiden kokemukset. Zeckitistä näet paitsi muiden antaman yleisarvosanan yrityksestä, myös erikseen arviot hinnasta, laadusta ja palvelun sujuvuudesta.

5. Voit antaa oman mielipiteesi – niin hyvässä kuin pahassa

Jos käyttämäsi yrityksen toiminnassa olisi ollut parantamisen varaa tai he suoriutuivat hommasta erinomaisesti, kannattaa itsekin aina käydä antamassa oma arvionsa Zeckit-palvelun kautta. Näin muutkin saavat tietää ne yritykset, joilta kannattaa ostaa palveluja, ja negatiivista palautetta saaneet yritykset voivat petrata toimintaansa.

6. Näet yrityksellä olevat sähköpätevyydet ja asbestinpurkuluvat

Toisinaan eteen tulee tehtäviä, joista taitavinkaan tee-se-itse-tyyppi ei selviydy, tai joita hän ei lain mukaan edes saa tehdä. Tällöin kannattaa etsiä Zeckitistä sopivalla pätevyydellä varustettu Remppa-Reiska tai -Raisa. Zeckit-haussa pystyt kohdentamaan hakusi yrityksiin, joilla on sopivat pätevyydet, kuten sähköpätevyydet ja asbestinpurkuluvat.

7. Voit vakoilla naapurisi firman liikevaihdon

Oletko aina miettinyt, millä rahoilla naapurisi oikein osti sen uuden Audin? Jos tiedät naapurisi firman nimen tai y-tunnuksen, voit käydä vakoilemassa Zeckitistä naapurisi yrityksen liikevaihdon – ja kaikki muutkin yrityksen taustatiedot.

8. Näet yhteystiedot, joiden avulla voit tiedustella lisätietoja

Jos jokin yrityksen toiminnassa vielä askarruttaa, löydät Zeckit-palvelusta yrityksen yhteystiedot, joiden avulla voit kysyä lisätietoja. Tämä auttaa niissä tilanteissa, kun et esimerkiksi osaa päättää, tarvitsetko paikalle putki- vai sähkömiehen tai pitäisikö sinun alkaa omatoimisesti kaataa seiniä pois remontin tieltä.

9. Suunnistat kartan avulla yrityksen luokse

Oletko niitä ihmisiä, jotka tarvitsevat kartan löytääkseen kadun toiselle puolelle? Ei hätää, Zeckit-palvelusta löydät yrityksen osoitteen lisäksi myös kätevän kartan, jonka avulla löydät sen kotikadullasi sijaitsevan kampaamon.

10. Jos yrityksellä on esite, voit tsekata referenssejä ja lisätietoja

Jos valitsemasi yritys on ostanut itselleen Zeckitiin digitaalisen yritysesitteen, voit löytää yrityksestä myös muita lisätietoja, kuten referenssejä aiemmista töistä tai kivoja kuvia onnistuneista rempoista.

11. Löysitkö potentiaalisen yrittäjätreffikumppanin Tinderistä?

Tinderistä rakkautta etsivällä saattaa toisinaan käydä tuuri ja matchata yrittäjän tai yrityksessä vastuuhenkilönä toimivan henkilön kanssa. Zeckit-palvelun avulla voit tarkastaa, miten matchisi yrityksellä menee ja kannattaako hänen kanssaan alkaa suunnitella yhteistä elämää ja taloudenpitoa.

Ja sitten eikun etsimään ja arvioimaan yrityksiä!

Hae yrityksiä


Lue lisää aiheesta