« tillbaka till första sidan

Valttikortens leverans via kurirtjänst som tilläggstjänst

Nov 13, 2019 10:40:00 AM

Under PAU-strejken inför Vastuu Group tillfälligt en kurirtjänst för leverans av Valttikort, som en extra tjänst. Om ditt företag vill att en kortorder ska levereras via kurirtjänsten kan du göra en beställning normalt via beställningssystemet (i Ilmoita-tjänsten) och meddela sedan beställningsnumret per e-post till kuriiripalvelu@vastuugroup.fi.
 
Om du vill att alla dina kortbeställningar under strejken skickas med kurirtjänsten, maila oss också på kuriiripalvelu@vastuugroup.fi.

Beställningar och pris

Beställningar behandlas klockan 12 på vardagar. Om vår kundtjänst har fått din beställning och har behandat den innan kl. 12, kommer beställningen att skickas med kurir nästa dag. Om din beställning mottas efter kl. 12 skickas din beställning med kurirtjänsten inom två arbetsdagar efter din beställning.

Leverans av undantagskort orsakar manuellt arbete i korttryckeriet och i leveransprocessen. Kostnaden för kurirtjänsten består av det manuella arbete och leveransavgiften för tjänsten. Kostnaden för kurirtjänsten är 5 € / kort + 15 € / beställning.

Exempel på prisbildning för 10 anställda:
10 x Valttikort 26 €
10 x Kurirtjänst 5 €
1 x Leveransavgift 15 €
= totalt 325 € (+ moms)

För mer information, skicka ett e-postmeddelande till kuriiripalvelu@vastuugroup.fi eller kontakta vår kundtjänst.