« tillbaka till första sidan

Utbildningarna ePerehdytys och eKosteus flyttar till RATEKOs webbutik

May 4, 2021 10:18:58 AM

10.5.2021 | RATEKOs webbutik är inte tillgänglig för kunder ännu 12.5. För att hjälpa RATEKO och våra kunder upprätthåller vi Eperehdytys- och eKosteus-utbildningarnas beställning och identification ända tills 1.6.


4.5.2021 | Från och med 12.5.2021 ska Suomen Rakennusmedia Oy:s elektroniska utbildningar ePerehdytys och eKosteus beställas direkt i utbildningsarrangörens webbutik.

Samtidigt flyttas utbildningstjänsternas fakturering och kundservice i sin helhet till Suomen Rakennusmedia Oy. Tidigare kunde utbildningarna beställas via Vastuu Groups Ilmoita-tjänst, och Vastuu Group fakturerade utbildningarna för Suomen Rakennusmedia Oy del.

Ibruktagningen av den nya webbutiken förutsätter inga åtgärder av kunderna och påverkar inte gällande beställningar av ePerehdytys och eKosteus-utbildningstillfällen.

Uppgifter om genomförda utbildingar överförs även i fortsättningen till Vastuu Groups Taitoregister, om kursdeltagaren har gett sitt samtycke till det.

I fortsättningen får du stöd för beställning av användarrättigheter, identifikation och genomförande av utbildningar hos RATEKO.

Mer information:
Johannes Albäck
operativ direktör
johannes.alback@vastuugroup.fi
+358 40 753 6788


Läs mer om detta ämne