« tillbaka till första sidan

Nyhetsbrev: Pålitlig Partner juni 2021

Jun 21, 2021 11:28:19 AM

Pålitliga Partner i Constle, infobanken för byggentreprenörer, ansvarsförsäkringar inkluderas i Pålitlig Partner-rapporten och andra sommarhälsningar från Vastuu Group!

 

Pålitliga Partner finns nu också i Constle, infobanken för byggentreprenörer

Constle är en ny, användarvänlig informationsbank för byggentreprenörer, framtagen specifikt för proffs inom bygg- och fastighetsbranschen. Med infobanken kan potentiella kunder hitta dig i en handvändning. I tjänsten kan beställarna söka leverantörer bland annat utifrån medlemskap i Pålitlig Partner.

Genom att fylla i uppgifter om ditt företag i Constle når du på ett ögonblick alla aktörer du behöver genom en kanal. Du kan också öka din attraktivitet i beställarnas ögon genom att komplettera din profil så uttömmande som möjligt. Det är enkelt att redigera profilen och gratis att använda den.


Samarbete kring ansvarsförsäkringar

Utöver de uppgifter som krävs i lagen om beställaransvar frågar många beställare sina leverantörer också om eventuella ansvars- och patientförsäkringar. Om ditt företag har sådana försäkringar och du vill att informationen ska visas i ditt företags Pålitlig Partner-rapport, ska du lämna in ett intyg över den gällande ansvarsförsäkringen i vår kundtjänst.

Vastuu Group har ett samarbetsavtal om automatiskt informationsutbyte med Pohjantähti och Fennia. Vi får uppgifter om våra kunders försäkringar direkt från försäkringsbolagen, så våra gemensamma kunder behöver inte se till att hålla sina försäkringsuppgifter uppdaterade.

OBS! Vi ber försäkringsbolagen om försäkringsuppgifter om de kunder som har angett bolaget i fråga som sitt försäkringsbolag, om inte kunden uttryckligen har förbjudit publicering av informationen. Informationen om ansvarsförsäkring i Pålitlig Partner-rapporten påverkar inte tolkningen av rapporten.


Pålitliga Partner skiljer sig till sin fördel i företagssökningen Zeckit

Zeckit är Vastuu Groups företagssökning, som hjälper såväl företagare som konsumenter att välja bra och ansvarsfulla serviceleverantörer inom alla branscher. I tjänsten kan man avgiftsfritt kontrollera uppgifterna om vilket företag som helst i Finland och se hur det står till med företagets verksamhet i fråga om såväl lagstadgade skyldigheter som ekonomiska omständigheter. I tjänsten finns också kundernas omdömen om företaget.

Zeckit ger mer omfattande information om Pålitliga Partner än om andra företag, och sökningen kan avgränsas till Pålitlig Partner-företag. Detta gör det ännu enklare att välja en Pålitlig Partner, också för konsumenter! 

Kolla ditt företags Zeckit-profil!