« takaisin

Työntekijöiden osoitetiedot poistetaan Ilmoita-palvelusta

26.11.2019
Verohallinto päivittää urakka- ja työntekijäraporteilla vaadittujen tietojen tietosisältöä 1.1.2020 alkaen. Päivityksen myötä Verohallinto ei enää vaadi raportoimaan työntekijöiden osoitetietoja työntekijäraporteilla.
 
Ilmoita-palvelussa kerättävien työntekijöiden osoitetietojen ensisijainen käyttötarkoitus on ollut työntekijäraportoinnin mukaisten tietojen kerääminen. Päivityksen myötä työntekijöiden osoitetietoja ei ole enää tarpeen kerätä Ilmoita-palvelussa.
 

Työntekijöiden tiedoissa olevat osoitetietokentät sekä jo kerätyt työntekijöiden osoitetiedot poistetaan Vastuu Groupin Ilmoita-palvelusta vuodenvaihteessa 2019-2020. Jos olet pitänyt työntekijöiden osoitetietoja yllä Ilmoita-palvelussa muita käyttötarkoituksia kuin rakennusalan ilmoitusmenettelyä varten, kerääthän tarvitsemasi tiedot hyvissä ajoin talteen.

Jos työntekijöiden osoitetietoja on käytetty tai voidaan käyttää Valttikorttien kotiintoimitukseen, jo kerätyt osoitetiedot säilytetään jatkossa Valttikortin toimitusosoite -nimisessä tietokentässä, jonka tietoja käytetään vain tilattujen Valttikorttien toimitukseen.  Kotiintoimituksen piirissä ovat vain tietyt asiakkaat, joille ilmoitamme muutoksen vaikutuksista erikseen.