« takaisin

Ilmoita-palvelu korvautuu uusilla palveluilla 26.9.2022

26.9.2022

 

Ilmoita-palvelu uudistuu 26.9.2022. Uudistuksen myötä Valttikorttien tilaaminen ja työntekijätietojen lisääminen ja hallinnointi siirtyvät Ilmoita-palvelusta uusiin palveluihin, Korttipalveluun ja Työntekijähallintaan.

Ilmoita-palvelu_chartPääset uusiin palveluihin Vastuu Groupin yritystililtä.

  • Työntekijähallinnasta löytyvät samat toiminnallisuudet kuin Ilmoita-palvelun Työntekijät-välilehdeltä ja uusi palvelu vastaa samoihin tietosisältö- ja lakivaatimuksiin kuin Ilmoita-palvelu.
  • Valttikortit tilataan jatkossa Korttipalvelusta.
  • Työmaalle ilmoittautuminen tapahtuu edelleen Ilmoita-palvelussa, mutta palvelun nimi muuttuu Ilmoittaudu työmaalle -palveluksi.

 

Jokaisen Työntekijähallintaa ja Korttipalvelua käyttävän tulee ennen ensimmäistä käyttökertaa tunnistautua pankkitunnuksin. Tämän lisäksi yrityksen yritystili on vahvistettava nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön toimesta viimeistään vuoden 2023 syyskuuhun mennessä.

Palvelu-uudistus ei edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme, sillä käyttöönoton yhteydessä olemme lisänneet käyttäjille uusien palveluiden käyttöoikeudet ja siirtäneet Ilmoita-palvelussa olevat työntekijätiedot sekä Valttikortit uusiin palveluihin. Kaikki työntekijä- ja korttitiedot ovat uusissa palveluissa valmiina ja voit aloittaa palvelun käytön.


Lue lisää yritystilin uudistuksista