« takaisin

Haemme myynnin pariin haasteisiin avoimin mielin tarttuvaa myyjää

08.3.2021
Haemme SignSpace-allekirjoituspalvelun myynnin pariin ulospäinsuuntautunutta, haasteisiin avoimin mielin tarttuvaa ja tietoteknisistä ratkaisuista kiinnostunutta myyjää. Tulet myymään SignSpace-palvelua keskisuurille ja suurille yrityksille pääasiassa Pohjoismaissa. Vastuullasi on palvelun myynnin kasvattaminen sekä asiakassuhteiden hoito. Toimit myös aktiivisesti yhteistyössä muun SignSpace-tiimin kanssa, tarjoten näkemystäsi ja kehitysideoitasi muun muassa palvelukehitykselle ja markkinoinnille. Tueksesi saat muun SignSpace-tiimin osaamisen sekä Vastuu Groupin positiivisen työympäristön ja asiantuntemuksen.

Näitä edellytämme:

  • Aiempi kokemus B2B-myynnistä
  • Hyvät viestintä-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin kielen taito on plussaa)
  • Kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn tiimityöskentelyn lisäksi

Nämä ovat eduksi työssä loistamisessa:

  • SaaS-palveluiden myyntikokemus on iso plussa.
  • Sosiaalinen, positiivinen ja ulospäinsuuntautunut asenne
  • Tietotekniset taidot ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja sekä työkaluja
  • Ymmärrys yrityksien tietojärjestelmistä ja prosesseista katsotaan eduksi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Eddieltä (Eddie.Legliti@vastuugroup.fi).

Vastuu Group on innovatiivinen, kansainvälinen ja nopeasti kasvava IT- ja palveluyritys, joka kehittää sähköisiä palveluita kohti alustataloutta kiinteistö- ja rakentamisalan tarpeisiin. Innostamme luovuuteen ja annamme tilaa uusille ideoille. Arvostamme ihmistä – yhdessä saamme aikaiseksi parempaa. Olemme itseohjautuva organisaatio ja menestyneet mahtavasti Great Place to Work®:n Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa. Vuonna 2020 Great Place to Work -tutkimuksen sijoituksemme oli viides.

Platform of Trust on luotettava data-alusta, joka mahdollistaa eri lähteistä ja eri aloilta tulevan datan harmonisoinnin ja sen hyötykäytön. Platform of Trust Oy on Vastuu Groupin 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö, joka vastaa Platform of Trust- ja SignSpace-liiketoiminnoista.


Hae työpaikkaa