Työelämän markkinapaikka -työpaja (työelämäpalveluiden palveluntarjoajat)

Työpaja työelämäpalveluiden palveluntarjoajille: Työelämän markkinapaikka 14.10.2021 klo 9.00–11.30

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan työelämäpalveluiden markkinapaikkaa, jossa palveluntarjoajat löytävät asiakkaansa ja pystyvät tuomaan sopivan ratkaisun sujuvasti yrityksen tarpeisiin oikea-aikaisesti.

Kiinteistö- ja rakennusalan kohtaanto-ongelmien syitä on puitu ja pureskeltu Vastuu Groupin Digitaalinen Työllistyminen -hankkeen verkoston jäsenten toimesta useassa työpajassa.

Osana Digitaalinen työllistyminen hanketta luodaan Työelämäpalveluiden markkinapaikka, jonka suunnitteluun tulemme osallistamaan kiinteistö- ja rakennusalan yrityksiä ja palveluntarjoajia.

Ennen työpajaa teemme osallistavan kyselyn kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille ja työpajassa jaamme kyselyiden tuloksista kertyneen ymmärryksen kanssanne. Voit vastata kyselyyn täällä.

Jos olet työelämäpalveluita tarjoavan yrityksen edustaja, luotamme että saat työpajassa ymmärrystä siitä, mitä tarpeita ja haasteita kiinteistö- ja rakennusalan yrityksillä on työelämäpalveluiden osalta.

Tässä työpajassa pureudutaan tarkemmin myös työelämän palveluntarjoajien tarpeisiin, jotta markkinapaikan avulla voidaan ratkaista näitä haasteita. Tervetuloa mukaan!

Työpajan fasilitoi ja markkinapaikan suunnittelua vetävät Vastuu Groupin kanssa Juha Karjalainen ja Kirsi Pietilä Sees North Oy:stä.

Muista vastata ennakkokyselyyn:
 
Työpaja järjestetään etäyhteyksillä Teamsissa. Ilmoittauduthan mukaan alla olevalla lomakkeella. 
Lisätiedot ja kysymykset: 

Petri Tuomela
petri.tuomela@vastuugroup.fi
+358504143155

 

Ilmoittaudu
mukaan

 

Työelämän markkinapaikka -työpaja (työelämäpalveluiden palveluntarjoajat)

Ajankohta: 14.10. klo 9–11.30