Työelämän markkinapaikka -työpaja (kiinteistö- ja rakennusalan yritykset)

Työpaja kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille: Työelämän markkinapaikka 12.10.2021 klo 9.00–11.30

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan yhdessä Työelämäpalveluiden markkinapaikkaa, jossa kiinteistö-ja rakennusalan yritykset löytävät sopivat ratkaisut tarpeisiinsa oikea-aikaisesti.


Kiinteistö- ja rakennusalan kohtaanto-ongelmien syitä on puitu ja pureskeltu Vastuu Groupin Digitaalinen Työllistyminen -hankkeen verkoston jäsenten toimesta useassa työpajassa.

Osana Digitaalinen työllistyminen hanketta luodaan Työelämäpalveluiden markkinapaikka, jonka suunnitteluun tulemme osallistamaan kiinteistö- ja rakennusalan yrityksiä ja palveluntarjoajia.

Ennen työpajaa teemme osallistavan kyselyn työntekijöille ja työpajassa jaamme kyselyiden tuloksista kertyneen ymmärryksen kanssanne. Voit vastata kyselyyn täällä.

Jos olet yrittäjä ja kaipaat ymmärrystä, mitä työntekijäsi tarvitsevat osaamisen kehittämisen ja työelämäpalveluiden osalta, saat varmasti hyötyä ja ymmärrystä tästä työpajasta. Tervetuloa mukaan!

Työpajan fasilitoi ja markkinapaikan suunnittelua vetävät Vastuu Groupin kanssa Juha Karjalainen ja Kirsi Pietilä Sees North Oy:stä.
 
Työpaja järjestetään etäyhteyksillä Teamsissa. Ilmoittauduthan mukaan alla olevalla lomakkeella. 
 
Lisätiedot ja kysymykset: 

Petri Tuomela
petri.tuomela@vastuugroup.fi
+358504143155

Ilmoittaudu
mukaan

 

Työelämän markkinapaikka -työpaja (kiinteistö- ja rakennusalan yritykset)

Ajankohta: 12.10. klo 911.30