Työelämä yhteistyön suunnittelupaja

Tulevaisuuspaja 7: Työelämäyhteistyön suunnittelupaja

Aika: 21.11.2019 klo 9-12
Paikka: Tarvonsalmenkatu 17 B, Espoo

 


 
Kenelle: Työpaja on tarkoitettu kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan työnantajille, rekrytoijille sekä työelämäyhteistyöstä ja työnantajamielikuvasta vastaaville henkilöille sekä alan oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opettajille, opinto-ohjaajille, TKI-palveluiden sekä ura- ja työelämäpalveluiden edustajille.

Miksi mukaan: Voit tuoda työpajaan mukaan omalla pöydälläsi olevat, tähän aihepiiriin liittyvät keskeneräiset työt. Saat tilaisuudesta vahvaa vertaistukea ja asiantuntijoiden sparrausta. Lupaamme että työpajan jälkeen sinulla on entistä valmiimmat suunnitelmat työhösi ensi vuoden osalta.

Työskentelytavat: Työskentely on yhdistelmä hyvien käytäntöjen läpikäyntiä, pienryhmätyöskentelyä, ja konkreettisten toimintasuunnitelmien laatimista. Työskentelyssä hyödynnetään keväällä 2019 pidetyn ensimmäisen työpajan lopputuloksia.

Työpajan tuotokset: Työpajan lopputuloksena syntyy työelämäyhteistyön kehittämisen työkalu, jonka avulla yritysten ja oppilaitosten kumppanuudelle voidaan yhteistyössä määrittää mahdollisimman järkevät tavoitteet, keinot, mittarit ja seurantatyökalut.

Työpajojen vetäjä: Työpajan vetäjänä toimii kokenut rekrytointikouluttaja ja työpsykologi Juho Toivola (www.juhotoivola.fi). Juho Toivola palkittiin 2019 Rekrytointigaalassa vuoden rekrytointialan kehittäjäksi.

 

Ilmoittaudu mukaan

Ajankohta: 21.11.2019 klo 9-12

Paikka: Tarvonsalmenkatu 17 B, Espoo

 

Liity
postituslistalle