Tulevaisuuspaja 8

Tulevaisuuspaja 8:

Kiinteistö- ja rakennusalan vetovoimatekijöiden kirkastaminen ja alan toimijoiden työnantajamielikuvan kehittäminen

Aika: 3.12.2019 klo 9-12
Paikka: Tarvonsalmenkatu 17, Espoo
 

 

Kenelle: Työpaja on tarkoitettu kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan työnantajille, rekrytoijille sekä työelämäyhteistyöstä ja työnantajamielikuvasta vastaaville ja kiinnostuneille henkilöille sekä alan oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opettajille, opinto-ohjaajille, TKI-palveluiden sekä ura- ja työelämäpalveluiden edustajille.

Miksi mukaan: Voit tuoda työpajaan mukaan omalla pöydälläsi olevat, tähän aihepiiriin liittyvät keskeneräiset työt. Saat tilaisuudesta vahvaa vertaistukea ja asiantuntijoiden sparrausta. Lupaamme että työpajan jälkeen sinulla on entistä valmiimmat suunnitelmat työhösi ensi vuoden osalta.

Työskentelytavat: Työpajan aikana valitaan tunnistetut vetovoimatekijät, joita lähdetään konkretisoimaan tarinamuotoon niin, että niitä voi sellaisenaan tai sovellettuna hyödyntää työnantajamielikuvan kehittämistyössä ja työnantajaviestinnässä. Työskentelyssä hyödynnetään keväällä 2019 pidetyn ensimmäisen työpajan lopputuloksia.

Työpajan tuotokset: Työpajan lopputuloksena syntyy valmiita viestintäaihioita toimialan vetovoimatekijöistä tarinamuotoon kirjoitettuna.

Työpajojen vetäjä: Työpajan vetäjänä toimii kokenut rekrytointikouluttaja ja työpsykologi Juho Toivola (www.juhotoivola.fi). Juho Toivola palkittiin 2019 Rekrytointigaalassa vuoden rekrytointialan kehittäjäksi.


 

Ilmoittaudu mukaan

Ajankohta: 3.12. klo 9-12
Paikka:
Tarvonsalmenkatu 17, Espoo
 
 

 

Liity
postituslistalle