« takaisin etusivulle

Zeckit ♥️ Luotettava Kumppani

zeckit_kayntikortti.jpg

Luotettava Kumppani on sähköinen palvelu, joka helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista. Palveluun kerätään Luotettaviksi Kumppaneiksi liittyneiden yritysten tilaajavastuulain vaatimat tiedot yhdeksi raportiksi. Luotettava Kumppani -raportti on maksutta ladattavissa Tilaajavastuun Raportti-palvelussa.

Zeckit on yrityshakupalvelu, joka auttaa sinua luotettavan ja vastuullisen palveluntarjoajan valinnassa. Zeckit-palvelusta voit katsoa minkä tahansa yrityksen tiedot ja tarkistaa, onko yritys hoitanut sille kuuluvat lakisääteiset velvoitteensa. Palvelusta näet myös arvioinnit, joita yritys on saanut muilta asiakkailtaan. Zeckit tarjoaa Luotettavista Kumppaneista laajemmat tiedot kuin muista yrityksistä. Yrityksiä pääset hakemaan Zeckit-palvelun verkkosivuilla. 

Luotettavien Kumppaneiden Zeckit-selvitys

Zeckit-palvelu yhdistää yrityksen Luotettava Kumppani -tiedot muihin yritystietoihin ja saatuihin asiakasarviointeihin. Kun asiakas hakee yritystä, joka on mukana Luotettava Kumppani -palvelussa, Zeckit näyttää yrityksestä laajemmat tiedot kuin muista yrityksistä, jotka eivät palveluun kuulu.

Luotettava Kumppani -yrityksen tunnistaa Zeckit-selvityksen vasemmassa reunassa näkyvästä Luotettava Kumppani -logosta ja myös selvityksen tekstissä tuodaan ilmi, että kyse on Luotettavasta Kumppanista (katso kuva alla):

 zeckit ja lk 1.png

 

Zeckit hakee Tilaajavastuun palvelusta Luotettavien Kumppaneiden vero- ja työeläketiedot, joten käyttäjä näkee heti, että yrityksellä ei ole kertynyttä verovelkaa tai maksamattomia eläkemaksuja. Tämä tekee myös kuluttajien palveluhankinnoista turvallisempia, koska yrityksen toiminta on läpinäkyvää. Jos yritys ei ole Luotettava Kumppani, tulisi tilaajavastuutiedot, tiettyjen reunaehtojen täytyttyä, pyytää palveluntarjoajalta itseltään.

Luotettavien Kumppaneiden Zeckit-selvitykseltä näkyy myös tiedot siitä, onko yrityksellä voimassaolevat tapaturma- ja vastuuvakuutukset (katso kuva alla). Tieto vakuutuksista on kuluttajille tärkeä, sillä mikäli asiakas tilaa palveluja yritykseltä jolla ei ole vakuutuksia, voi hän joutua mahdollisten vahinkojen ja tapaturmien maksumieheksi.

zeckit ja lk 2.png

 

Uutuutena Zeckit-palvelussa pystyy nyt näkemään yritykset, jotka ovat aluehallintoviraston ylläpitämässä asbestinpurkutyöluparekisterissä. Tämä auttaa yksityistä ihmistä, taloyhtiötä ja yritystä löytämään asbestin purkuun ammattilaiset, joilla on työhön tarvittavat asianmukaiset luvat. Myös yrityksen sähköluvat ja -pätevyydet näkyvät palvelussa.

Viimeaikaisten uudistusten ansiosta yritykset voivat itse muokata joitakin Zeckitissä näkyviä tietojaan. Kirjautumalla palveluun Tilaajavastuu-tunnuksilla yritys voi muokata yhteystietojaan, lisätä palveluun käytössään olevia markkinointinimiä ja korjata palveluun kotitalousvähennyksen tiedot, mikäli ne näkyvät palvelussa väärin. Uudistetussa Zeckitissä yritys voi myös ottaa yhteyttä arvioinnin antaneeseen henkilöön.

Yritys voi myös lisätä sivuilleen Zeckit-widgetin, joka tuo yrityksen tiedot ja arviot kuluttajien saataville sen omille kotisivuille. Käyntikortista ilmenee myös yrityksen Luotettava Kumppani -palvelun jäsenyys. Käyntikortista löytyy helposti yrityksen perustiedot ja sen kautta voi ”tykätä” ja arvioida yrityksen.

Zeckit-selvitykset löytyvät myös yhteistyökumppaneiden palveluista: 0100100, Duunitori, Suomela, Löydä sähkömies, Kokemuksia.fi ja Movenium. Zeckit on siis oiva tapa saada lisää näkyvyyttä yrityksellesi, ja jos olet Luotettava Kumppani, tietosi näkyvät vielä laajempina.

Jos haluat virkistää muistiasi Luotettava Kumppani -palvelun taustalla olevasta tilaajavastuulaista ja siitä, mitä tietoja tilaajavastuulain mukaan on selvitettävä, voit ladata maksuttoman lakioppaamme:Lataa tilaajavastuulaki pähkinänkuoressa -opas


Lue lisää aiheesta