« takaisin

ePerehdytys — yksi perehdytys, monta työmaata

Joudutko istumaan useissa itseään toistavissa perehdytyksissä? Sellaisissa, joissa on aina sama sisältö? Sellaisissa, jotka kertaavat samat asiat jokaisella työmaalla? Pursuileeko lompakkosi kortteja ja pätevyystodistuksia? Voisiko tätä jotenkin helpottaa?

ePerehdytys — yksi perehdytys monta työmaata

 

Niin me ja monet muut olemme ajatelleet. Siksi monen tahon yhteistyönä on syntynyt rakennusalalle yhteinen sähköinen perehdytysmalli, ePerehdytys. Palvelun kehittämisestä vastaavat Rakennusteollisuus RT:hen kuuluvat Rakennusmedia ja RATEKO, mutta mukana on ollut useita yhteistyötahoja.

ePerehdytys kokoaa yleisperehdytykset yhteen

ePerehdytys on rakennusalan sähköinen, yhteinen yleisperehdytys. Se korvaa nykyisessä perehdytysmallissa olevan työturvallisuuden yleisperehdytyksen, ja se on voimassa kaikilla työmailla 12 kuukautta kerrallaan. Huomaathan kuitenkin, että ePerehdytys ei korvaa työturvallisuuskorttia tai työmaakohtaista perehdytystä.

Voit suorittaa ePerehdytyksen helposti verkossa, ajasta ja paikasta riippumatta. Hyväksytty ePerehdytys-suoritus on luettavissa sähköisesti Valttikortilta ja Taitorekisteristä. Saat suorituksestasi myös pdf-todistuksen. ePerehdytyksellä voi korvata yleisperehdytyksen, mikä on myös Aluehallintoviraston hyväksymä menettely.

Tilaa, kirjaudu, suorita, todista

ePerehdytyksen tilaa työnantaja. Kun hän pyytää sinua suorittamaan ePerehdytyksen, voit suorittaa verkko-opinnot milloin vain. Pääset ePerehdytyksen verkko-opintoihin täällä.

ePerehdytys koostuu opetusmateriaalista, tehtäväsivuista ja tentistä. Suoritusta varten kannattaa varata aikaa noin tunti. Koska opetusmateriaalissa on videoita, kannattaa suoritus tehdä rauhallisessa paikassa tai varata sitä varten kuulokkeet.

Hyväksytyn tentin jälkeen suoritus on heti luettavissa sähköisesti tai todistettavissa PDF-todistuksella, kaikilla työmailla, kaikkialla. Taitorekisterin ilmaisversiossa voit selailla käyttäjän Valttikortille automaattisesti tallentuvia ePerehdytyksiä. 

 

Lue lisää ePerehdytyksestä täältä


Lue lisää aiheesta