« takaisin

Vastuu Groupilla on aihetta juhlaan, maailmalla ei

Saavutimme maaliskuun 2022 alkupuolella jälleen yhden merkittävän virstanpylvään – Suomessa on nyt 70 000 Luotettavaa Kumppania. Tämä tarkoittaa sitä, että todella suuri joukko suomalaisia yrityksiä haluaa olla läpinäkyviä tilaajavastuulain vaatimusten noudattamisen suhteen. Olemme yrityksenä onnellisia jokaisesta palveluumme ikinä kuuluneesta Luotettavasta Kumppanista, mutta samalla surullisia maailman tilanteesta.

Ukraina_teksti

Tarkoituksemme oli tässä tekstissä kertoa enemmän siitä, miten Luotettava Kumppani -palvelun avulla vaikutetaan positiivisesti yhteiskuntaan. Samalla halusimme myös juhlistaa saavutettua virstanpylvästä Luotettavien Kumppaneiden ja työntekijöidemme kanssa. Tämänhetkisen maailmantilanteen vuoksi päätimme kuitenkin, että haluamme keskittää huomion tärkeämpään asiaan ja antaa tukemme Ukrainalle ja siellä käytävän sodan uhreille.

Lahjoitimme jo aiemmin pienen summan rahaa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Koska nyt ei ole juhlan paikka, päätimme lahjoittaa Luotettavien Kumppaneiden juhlistamiseen varatut hyväntekeväisyysrahat Unicefille. Lahjoitimme 0,10 euroa per Luotettava Kumppani -asiakas, yhteensä siis 7000 euroa.

Emme myöskään käytä venäläisiä alihankkijoita tai kumppaneita. Sen sijaan kannamme huolta kollegoistamme Ukrainassa ja toivomme, että tilanne ratkeaa pian.

Vastuu Groupin missio on vaikuttaa miljardin ihmiseen elämään positiivisesti vuoteen 2025 mennessä. Tätä tavoitetta kohti kuljemme tarjoamalla palveluita, jotka helpottavat yritysten vastuullista toimintaa. Toivomme, että myös tekemämme hyväntekeväisyystyö osaltaan vie meidät lähemmäs tavoitettamme.

Haluamme haastaa myös kaikki asiakkaamme ja muut yhteistyökumppanimme mukaan talkoisiin auttamaan Ukrainaa. Osallistua voit monella tavalla, kuten esimerkiksi lahjoittamalla rahaa Unicefiin tekemämme keräyksen kautta. Jatketaan yhdessä työtä paremman maailman puolesta!

 

Lahjoita kanssamme Unicefille!


Lue lisää aiheesta