« takaisin

Varmista etteivät Valttikorttisi vanhene!

07.5.2019

Suuri osa ensimmäisen sukupolven Valttikorteista vanhenevat tänä vuonna siksi, että kesällä 2014 Valttikortteja tilattiin suuri määrä. Koska Valttikorttien voimassaoloaika on viisi vuotta, vanhenevat tuolloin tilatut kortit nyt urakalla. Valttikortti on kuvallinen henkilötunniste, joka toimii työntekijöiden avaimena työmaalle. Mitä tehdä, kun se vanhenee?

 

Vanhenevat valttikortit

 

Vanheniko Valtti?

Valttikortista kannattaa tarkistaa sen voimassaoloaika, sillä vanhentunutta korttia ei saa tai pysty käyttämään työmailla. Vanhentunut Valttikortti ei toimi lukijalaitteissa tai työmaan porteilla, eikä työmaille siten pääse tekemään duunia. Vanhentuneen Valttikortin voi hävittää asianmukaisella tavalla esimerkiksi leikkaamalla se useampaan osaan.

Huomioithan, että Valttikorttia ei uusita automaattisesti, vaan sinun täytyy tilata uusi kortti normaalisti Ilmoita-palvelussa. Muista ottaa toimitusaika huomioon uutta korttia tilatessa. Kannattaa pelata varman päälle ja tilata uusi kortti ainakin kaksi viikkoa ennen vanhenevan kortin voimassaoloajan päättymistä.

 

Mistä yrityksen edustajana tietää, milloin työntekijöideni kortit vanhenevat?

Kirjaudu Yritystilille ja siirry Ilmoita-palveluun. Palvelusta löydät Aktiiviset kortit -välilehden, jonka oikeassa reunassa on Voimassa-sarake. Voit järjestää sarakkeen vanhenemispäivämäärän mukaan, jolloin saat yrityksesi vanhenevat kortit järjestyksessä vanhimmasta uusimpaan. Seuraavan kahden kuukauden aikana vanhenevat kortit on korostettu päivämäärän kohdalta keltaisella.

 

Valttikorttien kevätsiivous!

Kun vanhentuneet korit on saatu pois päiväjärjestyksestä, on samalla hyvä myös tehdä Ilmoita-palvelussa kevätsiivousta käymällä läpi ja päivittämällä ajantasaiseksi yrityksen työsuhdetiedot. Työntekijät-välilehdeltä löydät listan yrityksesi työntekijöistä. Jos työntekijän työsuhde on päättynyt, tulisi työntekijätieto poistaa. Poistamalla työntekijätiedon sulkeutuu automaattisesti myös kyseisen työntekijän Valttikortti.

 

Ovatko työntekijöidesi Valttikortit vanhenemassa? Tilaa uusia Valttikortteja täällä:

Tilaa Valttikortit työntekijöillesi

 

Valttikortteja on mahdollista tilata myös organisaation omalla brändillä. Konsernikortin pienin mahdollinen tilausmäärä on 1000 korttia. Lue lisää ja tilaa kortit yrityksesi ulkoasulla »


Lue lisää aiheesta