« takaisin

Valvoja käytössä, kaikki kunnossa?

07.6.2016

Byrokratia.jpgValvoja-palvelumme on tilaajille tarkoitettu väline toimittajien tilaajavastuutietojen seurantaan. Valvoja kerää ja arkistoi seurantaan lisättyjen toimittajien tilaajavastuutiedot. Tilaajavastuutietojen seurannan sähköistäminen edellyttää, että toimittajat ovat Luotettavia Kumppaneita.

Jos toimittajasi ei ole liittynyt Luotettavaksi Kumppaniksi, yrityksen tilaajavastuutietoja ei voi hakea sähköisesti. Tästä kertoo Puuttuu-symboli yrityksen tilan kohdalla.

Helpoin tapa tehostaa Valvojan käyttöä on suositella kaikki toimittajat liittymään Luotettaviksi Kumppaneiksi. Suosittelu hyödyttää sekä sinua että toimittajaasi. Kun molemmat osapuolet sähköistävät tilaajavastuutiedot ja niiden seurannan, säästyy kaikilta aikaa olennaiseen.

Suosittelemiseen on useita erilaisia vaihtoehtoja:

  1. Jos puuttuvia toimittajia on muutamia, voit lähettää liittymiskutsut yksitellen. Klikkaa Valvojassa yrityksen kohdalla olevaa Puuttuu-painiketta ja valitse avautuvasta ikkunasta Lähetä kutsu -välilehti. Muokkaa tarvittaessa avautuvaa viestiä, täytä sähköpostitiedot ja lähetä.
  1. Jos puuttuvia toimittajia on useampia ja haluat lähettää heille personoidun kirjeen, ota yhteyttä meihin niin sovitaan suosittelun yksityiskohdista. Voit ottaa yhteyttä osoitteeseen valvoja at tilaajavastuu.fi.

Kutsumalla omat sopimuskumppanisi mukaan Luotettava Kumppani -palveluun helpotat huomattavasti omaa hallinnollista työkuormaasi. Luotettava Kumppani -palveluun liittymisestä ja omien tilaajavastuutietojen sähköistämisestä hyötyy myös työn toimittaja.

Vähennetään siis yhdessä turhaa paperinpyörittelyä sähköistämällä tilaajavastuuseuranta kautta linjan!

Lue lisää suosittelusta


Lue lisää aiheesta