« takaisin

Valttikortti toimii käsi kädessä Maxtechin järjestelmän kanssa

11.1.2021

Valttikortti toimii käsi kädessä Maxtechin järjestelmän kanssa

Valttikortti on suosituin tunnistautumisväline Suomen työmailla, joten sen yhteensopivuus kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmän kanssa on lähes välttämättömyys. Maxtech on mahdollistanut vaivattoman yhteensopivuuden järjestelmiensä ja Valttikortin välillä rajapintansa kautta.

Mikä on Valttikortti?

Valttikortti on sirullinen henkilökortti, jolla voidaan varmistaa työntekijän kulkulupa, nimi, veronumero, kuva ja työnantaja. Valttikortti toimii myös kulunvalvonnassa ja ammattipätevyyden todentajana. Kortista löytyy viivakoodi ja RFID-tunniste, mitkä mahdollistavat sähköisen leimaamisen. Valttikortteja on otettu käyttöön Suomessa tällä hetkellä yli 700 000 kappaletta.

Valttikortti on suomalaisilla työmailla lähes sääntö, ei niinkään poikkeus. Työturvallisuuslaki ja veronumerolaki edellyttävät kuvallisen henkilötunnisteen käyttöä kaikilla Suomen työmailla.

Mitä Maxtech tekee?

Maxtech (Max Technologies Oy) on suomalainen teknologiayritys. Maxtechin tavoitteena on tarjota helppokäyttöisiä kokonaisratkaisuita yritysten työnhallintaan, työajanseurantaan ja kalustonpaikannukseen.

Oululaisella Maxtechilla on yli 13 vuoden kokemus kokonaisvaltaisten järjestelmäratkaisuiden kehittämisestä ja räätälöinnistä kaiken kokoisten yritysten ja useiden toimialojen tarpeisiin.

”Maxtech on palveluntarjoaja, joka on keskittynyt tuottamaan kattavia ratkaisuja työn- ja kalustonhallintaan. Mielestämme yritykset ja organisaatiot käyttävät aivan liian monimutkaisia ja sekavia menetelmiä esimerkiksi työajan raportointiin, töiden ja henkilöstön hallintaan, palkanlaskentaan ja laskutukseen liittyen. Tämän lisäksi henkilöstökulut ovat merkittävä kuluerä monilla toimialoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, joka oikeasti säästää rahaa ja tekee työstä helpompaa”, kertoo Max Technologiesin Myyntijohtaja Mikko Ängeslevä.

Vastuu Groupin ja Maxtechin kumppanuus

Maxtech pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja ratkaisuja. Vastuu Groupin Valttikortin yhteensopivuus rakennusalan kulunvalvontajärjestelmän kanssa on työtä helpottava ratkaisu ja näin ollen se on tietysti mahdollistettu myös Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmässä.

”Ilman Valttikortin yhteensopivuutta Maxtechin Rakennusalan kulunvalvontatuote ei olisi ollut asiakkaillemme täydellinen, ja näin kumppanuus Vastuu Groupin kanssa ja rajapinnan kehittäminen Valttikortille oli meille itsestään selvä valinta”, sanoo Max Technologiesin Toimitusjohtaja, Markus Ebeling.

Maxtech haluaa myös olla omille asiakkailleen sekä muille sidosryhmille luotettava kumppani, ja tämän selkeään esittämiseen Maxtech kuuluu Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palveluun, joka kokoaa kaikki tilaajavastuulain mukaiset tiedot yhdelle selkeälle raportille.

”Yhteiskuntavastuun ja velvoitteiden asianmukainen hoitaminen on meille tärkeää, ja tuomme mielellämme verkkosivuillamme sekä materiaaleissamme esille olevamme Luotettava Kumppani”, toteaa Ebeling.

Miten Valttikortti käytännössä toimii Maxtechin järjestelmän kanssa?

Homman hienous on se, että työmailla käy monesti esimerkiksi erikoisammattilaisia, jotka käyvät siellä vain tekemässä jonkin oman hommansa ja ovat monesti pitkänkin alihankkijaketjun palveluksessa. Kun tällainen kävijä leimaa omalla Valttikortillaan Maxtechin leimauslaitteeseen, niin kyseistä henkilöä ei tarvitse erikseen kirjata järjestelmään. Järjestelmä hakee hänen henkilötietonsa, veronumeronsa ja työnantajansa Vastuu Groupilta ja kirjaa käynnin työmaan kulunvalvontaraportille, jonka ylläpitämisestä ja raportoinnista kohteen pääurakoitsija on vastuussa.

Rakennusalan yritykset hankkivat Valttikortit tuttuun tapaan suoraan Vastuu Groupilta, minkä jälkeen kortit toimivat suoraan Maxtechin järjestelmässä.

Miksi Maxtech on paras valinta yrityksenne työnhallintajärjestelmäksi?

Maxtechin Rakennusalan kulunvalvontatuotteen lisäksi Valttikortit toimivat myös leimaustunnisteina Maxtechin järjestelmään, jolloin niitä voidaan hyödyntää myös erillisessä työajanseurannassa.

Työajanseuranta on yksi Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmän kulmakivistä. Työajanseurantajärjestelmän mahdollistaessa joustavan kirjauksen mobiililaitteilta, tietokoneilta tai kirjauslaitteelta, automaattiset TES-tulkinnat, palkka-aineistot, työaikapankin, liukumien seurannan ja raportoinnin säästyy kallista työaikaa, ja asiakkaat voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Maxtechin Rakennusalan työnhallintaratkaisu tuo yhteen sulavaan kokonaisuuteen kulunvalvonnan, työajanseurannan, työvuorosuunnittelun, kaluston paikannuksen ja automaattisen ajopäiväkirjan. Moduuleista koostuva järjestelmä on räätälöitävissä kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.

Tekstin on kirjoittanut Max Technologies Oy

Maxtech logo

Blogi on osa sarjaa, jossa esittelemme partnereitamme sekä heidän tarjoamiaan palveluita ja tuotteita. Kaikki Partnerit esittäytyvät -blogisarjan postaukset löydät täältä.


Kommentoi
kirjoitusta

Lue lisää aiheesta