« takaisin

Työturvallisuuskortti ja kumppanit kätevästi Taitorekisteristä

Työturvallisuuskortti ja kumppanit kätevästi Taitorekisteristä.jpg

Olet varmasti jo kuullut Vastuu Groupin Taitorekisteristä, josta löytyy kattava listaus eri rakennusalan pätevyyksiä. Siis siitä rekisteristä, joka helpottaa ammattipätevyyksien korttirallista syntyvää tuskaa ja keventää hallinnollista taakkaa työmailla. Rakennusalan pätevyyksiä rekisteristä löytyy jo yli kolmekymmentä, ja määrä lisääntyy jatkuvasti.

Nyt meillä on ilo esitellä uusin Taitorekisteristä löytyvä pätevyys, Työturvallisuuskortti! Tuo rakennusalalla tuiki tärkeä kortti on kehitetty työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi, ja sen saaminen edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Varmennamme pätevyyden aina Työturvallisuuskeskuksen rekisteristä.

Taitorekisteri korttirallia helpottamassa

Kun sinulla on käytössäsi Taitorekisteri ja rakennusalalla jo yleisesti käytössä oleva henkilötunniste, Valttikortti, pääset todentamaan pätevyytesi kätevästi ilman jatkuvaa korttipinkan kantelua. Jos vielä ennen työmaalle menoa olet suorittanut sähköisen yleisperehdytyksen, nopeutuu työmaalle pääsy huomattavasti, sillä suoritettu ePerehdytys on luettavissa Taitorekisteristä.

Taitorekisterin avulla yritykset ja heidän työntekijänsä voivat osoittaa ammattipätevyytensä sähköisesti ja luotettavasti suoraan rakennustyömaalla. Pätevyyksien tarkistaminen onnistuu helposti missä vain näppärällä mobiilisovelluksella viivakoodin tai lähilukutunnisteen avulla. Työmaan päätoteuttaja määrittelee kunkin työmaan vaatimat pätevyydet ja miten ne todennetaan. Lisäämme Taitorekisteriin uusia pätevyyksiä, sitä mukaa kun tunnistamme uusia pätevyyksiä, joilla on merkitystä alan toimijoille.

Miten otan Taitorekisterin käyttöön?

Taitorekisterin käyttäminen on helppoa. Tarvitset sitä varten yrityksesi tai työnantajasi ylläpitämän Vastuu Groupin Yritystilin, jonka kautta pääset käyttämään Taitorekisteriä ja lisäämään työntekijöillesi pätevyyksiä. Työntekijöille voi syöttää pätevyyksiä yksittäin tai Excel-tiedoston avulla, ja tulevaisuudessa pätevyystietoja voi siirtää Taitorekisteriin myös sähköisesti rajapinnan kautta.

Kun olet kirjannut tarvittavat tiedot rekisteriin, voit ladata Android-puhelimilla toimivan Taitorekisteri-mobiilisovelluksen. Tämän jälkeen työntekijöiden pätevyyksien tarkistaminen työmaalla käy käden käänteessä. Taitorekisteriä pystyt kokeilemaan sen ilmaisversiolla.

 

Tutustu Taitorekisteriin tästä!

Lue lisää aiheesta