« takaisin

Tilaajavastuun partnerit esittäytyvät uudessa blogisarjassa

08.2.2018

Tilaajavastuun partnerit esittäytyvät blogisarja.jpg

Mitä sinulle tulee mieleen, kun kuulet nimen Suomen Tilaajavastuu? Kenties Luotettava Kumppani -palvelumme ja siihen kuuluva raportti, jota tilaajasi sinulta pyytää? Kenties Valttikortti, jota voit käyttää sisään- ja ulosleimaamiseen useimmilla suomalaisilla rakennustyömailla? Nämä kaikki ovat totta, mutta olemme paljon muutakin.

Tilaajavastuun missio on tukea reilua kilpailua, ehkäistä harmaata taloutta ja parantaa työnteon sujuvuutta vähentämällä byrokratiaa. Tulevaisuudessa pyrimme noihin tavoitteisiin keskittymällä yhä vahvemmin data- ja alustapalveluiden tarjoamiseen partneriyrityksillemme. Esittelyvideollamme tiivistetään kahteen minuuttiin se, mitä haluamme saavuttaa.  Suuri unelmamme on työvoiman ja datan liikkuminen vaivattomasti ja luotettavasti yli valtiorajojen EU:n alueella.

Tiesitkö, että Tilaajavastuu-raportin ja Valttikortin tiedot sekä muut Tilaajavastuun sähköisten rajapintojen kautta käytettävissä olevat tiedot näkyvät lukuisten muidenkin palveluntarjoajien järjestelmissä? Tilaajavastuun partneriohjelma perustettiin vuonna 2012 ja siihen kuuluu vuonna 2018 jo lähes sata partneriyritystä, jotka käyttävät Tilaajavastuun dataa omissa järjestelmissään. Meillä on myös partnereita, jotka toimittavat Valttikorttien lukijalaitteita, tarjoavat koulutusta Tilaajavastuun palveluiden käyttöön tai jopa käyttävät palveluitamme puolestasi lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseen!

Olen viimeiset kaksi vuotta työkseni vastannut Tilaajavastuun teknisten API-rajapintojen (Application Programming Interface) koordinoinnista ja teknisestä tuesta. Minulla on ollut näiden kahden vuoden aikana ilo ja kunnia tavata kymmenien eri partneriyritysten edustajia, tutustua kymmeniin toinen toistaan edistyksellisempiin järjestelmäratkaisuihin sekä olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä partnerijärjestelmiä entistä ehommiksi. Tilaajavastuun partneritiimin edustajana tärkeimpiä tehtäviäni on kuunnella partnereilta saatavaa palautetta ja pitää huoli, että heidän tarpeensa tulevat huomioiduksi Tilaajavastuun järjestelmäkehitystä suunniteltaessa.

Tilaajavastuulle tuleekin säännöllisesti yhteydenottoja partnerijärjestelmiin liittyen. Olen Tilaajavastuu-vuosinani ollut ratkomassa yli sataa tapausta, joissa olemme yhdessä partneriyrityksen teknisen tuen kanssa selvittäneet, miksi jonkun Valttikortin luku epäonnistuu tai miksi jonkun työntekijän kohdalla näytetään virheellisiä tietoja. Asiakkaamme myös luottavat Tilaajavastuuseen puolueettomana toimijana ja kysyvät toisinaan meiltä sopivaa järjestelmäratkaisua tarpeisiinsa – meidän kunniatehtävämme on tällöin suositella asiakkaan tarpeet parhaiten täyttäviä ratkaisuja partneriemme palveluvalikoimasta.

Partnerit esittäytyvät -blogisarjan myötä haluamme antaa puheenvuoron partnereillemme ja tuoda valokeilaan heidän tarjoamiaan palveluita, joita on rikastettu Tilaajavastuulta haetulla sisällöllä. Toivottavasti tätä blogisarjaa lukiessasi juuri sinä löydät yrityksesi tarpeisiin sopivia kokonaisratkaisuja!

Jaron kirjoitus aloittaa postaussarjan, jossa esittelemme partnerimme sekä heidän tarjoamiaan palveluita ja tuotteita. Toivottavasti tätä blogisarjaa lukiessasi löydät yrityksesi tarpeisiin juuri sopivan palvelun ja palveluntarjoajan. Voit tilata blogipostauksemme sähköpostiisi ja pysyt näin ajan tasalla Tilaajavastuun kuulumisista.


Lue lisää aiheesta