« takaisin etusivulle

Tilaajavastuu liekeissä!

23.2.2016

GPTW-tilaajavastuu_sija12.jpg


Me tykätään tehdä töitä, ja se tuntuu ja näkyy. Saamme toistuvasti palautetta vierailtamme siitä, kuinka iloisen ja hymyileväisen näköistä porukkaa heitä on vastassa. Hyvä olo töissä ei siis vain tunnu hyvältä vaan se myös näyttää hyvältä. Tottahan sen on! Nyt meidän fiilis ja palo on tunnustettu. Sijoituimme Great Place to Work – Suomen parhaat työpaikat listauksessa sijalle 12!

Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista työpaikoista, ja olemme työskennelleet sen eteen jo useampia vuosia. Viime viikolla saavutimme tavoitteemme, ja saimme kuin saimmekin kutsun torstaiseen gaalaan juhlimaan yhdessä Suomen parhaiden kanssa.

Huikean hienoa! Oma sijoitus jännitti, mutta onneksi pienten organisaatioiden sijoitukset kerrottiin ensin. Juhlat olivat huikeat – oli nimekkäitä puhujia, makuelämyksiä ja lasien kilistelyä, konfettisadetta, hierontaa ja taukozumbaa. Kiitos Suomen GPTW-tiimille! Tilaajavastuulaiset onnittelevat sydämellisesti kaikkia sijoittuneita, etenkin voittajia:

Onnea sijoitustaan parantanut Zef, hattutemppuun yltänyt Vincit ja suoraan ykköseksi kivunnut Musti ja Mirri!

Miksi me olemme liekeissä?

Vuoden 2016 Great Place to Work -gaalan teemat olivat merkityksellisyys, onnellisuus ja menestys. Gaalassa kuuntelimme yritysten esittelyjä, ja melkein minkä tahansa kuvaus olisi voinut olla meidän. Innostunutta, motivoitunutta ja työtään rakastavaa porukkaa. Työtä tehdään kovalla draivilla, autetaan ja pidetään toisistamme huolta. Aito välittäminen huokuu jokaisesta meistä.

Strategiamme nimi on Liekki. Kuten toimitusjohtajamme Lars Albäck juhlahumussa totesi, jos liekki saadaan palamaan joka ikisellä työntekijällä, lähtee myös koko Suomi uuteen nousuun. Motivoituneet työntekijät tekevät tulosta, se on vanha viisaus, jonka voimaa ei sovi aliarvioida. Kuten Arcusysin Maria Vihtkari kiitospuheessaan totesi: ”vietämme keskimäärin 7,5 tuntia päivässä töissä, miksi emme tekisi niistä hienoja tunteja?” Olemme täysin samaa mieltä!

Seuraava etappi?

Viime viikolla juhlittiin, tänään jo kokoilemme itseämme kohti uutta tavoitetta. Great Place to Work -listapaikka on saavutettu, mitä seuraavaksi? Haluamme ykkösiksi, vähintään kärkikahinoihin. Mutta sijoitus ei ole itseisarvo. Pidämme arvossa Great Place to Workin tunnustusta hyvin tehdystä työstä ja olemme kiitollisia työkaluista, jotka auttavat meitä pyrkimään entistä parempaan.

Hyvä fiilis on kultaa kalliimpaa, ja se tulee luottamuksesta työkavereihin, omaan osaamiseen ja yhteisen tekemisen merkityksellisyyteen. Oman työmme merkityksellisyyden löytäminen on meille Tilaajavastuulla hyvinkin helppoa. Halumme auttaa asiakkaitamme arkisissa velvollisuuksissa ja helpottaa byrokratian pyöritystä tämä motivoi meitä joka päivä. Tahdomme olla sillanrakentajia tilaajien, toimittajien ja viranomaisten välillä.

Great Place to Work: Suomen parhaat työpaikat 2016

Tilaajavastuu sijottui Great Place to Work – Suomen parhaat työpaikat listauksessa sijalle 12


Lue lisää aiheesta