« takaisin

Tervetuloa uudelle yritystilille!

30.3.2017

palvelu-uudistus.jpeg

Millainen matka on palveluiden uudistaminen? Kuinka kauan kestää uuden, helppokäyttöisemmän ja tietoturvallisemman palvelualustan luominen? Molempiin kysymyksiin vastaus on samankaltainen: Ensimmäiseen voi sanoa, että matka on pitkä ja sen aikana sattuu ja tapahtuu. Toiseen voi sanoa, että matka kestää vuosia. Kevään aikana olemme kuitenkin saavuttamassa matkamme ensimmäistä välietappia: uuden yritystilinäkymän julkaisua.

Mikä ihmeen yritystili?

Kelataan ensin hieman taaksepäin, niin muutoksen tausta on helpompi hahmottaa. Tilaajavastuun palvelukokonaisuus on ollut pitkään jakautunut kahtia: Tilaajavastuu- ja Veronumero-tuoteperheisiin. Tilaajavastuu-puolella tarjotaan työkalut tilaajavastuulain noudattamiseen – Luotettava Kumppani tilaajavastuutietojen sähköistämistä varten, Raportti-palvelu Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuuraporttien hakemista varten ja Valvoja tilaajavastuutietojen automaattista seurantaa sekä arkistointia varten.

Veronumero-puolella tarjotaan palvelut veronumero-, verotusmenettely- ja työturvallisuuslakien velvotteiden hoitamiseen: Työmaarekisteri urakka- ja työntekijätietojen ilmoittamista varten, Ilmoita-palvelu työntekijätietojen koostamiseen ja välittämiseen sekä Valttikortit henkilötunnisteiksi ja kulunvalvontaa varten.

Tuoteperheet ovat syntyneet ajan kanssa ja yksitellen, erilaisten lainsäädäntöjen ympärille helpottamaan lakivelvoitteiden hoitamista. Uuden yritystilin myötä olemme luomassa palveluistamme yhtenäisempää ja helppokäyttöisempää kokonaisuutta.

Kohti yhtenäistä kokonaisuutta

Koska palvelumme ovat olleet hajaantuneina kahdelle verkkosivustolle, on yrityksen tietoja ja käyttöoikeuksia saattanut olla niillä molemmilla. Hajaantuneisuus on tehnyt kokonaisuuden hallinnasta hankalaa. Uusi yritystili keskittää yrityksen tietojen ja käyttäjätunnusten sekä käyttöoikeuksien hallinnan yhteen ja samaan näkymään.

Uusi yritystili pähkinänkuoressa tarkoittaa sitä, että:

  • Pääset yhdellä kirjautumisella kaikkiin palveluihimme.
  • Voit hallinnoida yrityksen tietoja, käyttäjätunnuksia ja käyttöoikeuksia yritystilin kautta.
  • Palvelut toimivat edelleen samoin kuin ennen, ja yritystililtä voit siirtyä siihen palveluun, jota haluat käyttää:

Yritystili_dashboard

Useita langanpäitä

Uudistusta on suunniteltu ja kehitetty jo pitkään. Yritystilin julkaisu on ensimmäinen etappi matkallamme, jonka kuluessa uudistamme palveluitamme ja niiden ilmettä. Palvelu-uudistuksen taustalla on monia asioita: asiakaskokemuksen ja käytettävyyden parantaminen, palveluiden yhtenäistäminen sekä EU:n tietosuoja-asetukseen, GDPR:n, varautuminen. Uusi palvelualustamme on entistä tietoturvallisempi ja vastaa tietosuoja-asetuksen asettamiin vaatimuksiin mm. henkilötietojen suojelemisen kannalta.

Yritystilin ja kertakirjautumisen julkaisu ovat vain yksi osa uudistusten sarjaa. Voit seurata esimerkiksi blogiamme, niin saat ajankohtaista tietoa uudistuksistamme ja pysyt mukana matkallamme. Tervetuloa uudelle yritystilille!


Lue lisää aiheesta